Πάρκερ: «Σύντομα θα εκπροσωπήσουμε την Γαλλία στην Euroleague»

Gazzetta team
Πάρκερ: «Σύντομα θα εκπροσωπήσουμε την Γαλλία στην Euroleague»
Την είσοδο της Βιλερμπάν στην Euroleague το 2019-20 επιβεβαίωσε ο Τόνι Πάρκερ, ο οποίος σχολίασε ότι η ομάδα του δεν θα γίνει ποτέ Φενέρ ή ΤΣΣΚΑ.

«Φέτος παίξαμε καλύτερα στο Eurocup, παρά στο πρωτάθλημα. Ωστόσο απογοητευτήκαμε πολύ, καθώς θέλαμε να κάνουμε κάτι καλό στη διοργάνωση. Τερματίσαμε πρώτοι στον όμιλο, στον πρώτο γύρο και μετά είχαμε το ματς στο Καζάν. Ήμασταν στο +7 τέσσερα λεπτά πριν το τέλος, όπου θα προκρινόμασταν και θα παίζαμε με την Μπάγερν Μονάχου στα προημιτελικά. Αλλά, δεν τα καταφέραμε. Θέλαμε πολύ να παίξουμε στο Top 8, γι’ αυτό ήταν μία μεγάλη απογοήτευση για εμάς», ήταν τα πρώτα λόγια του ιδιοκτήτη της Βιλερμπάν για τη φετινή σεζόν στο «SFR Sport».

Στη συνέχεια ο γκαρντ των Σπερς πρόσθεσε: «Σύντομα θα εκπροσωπήσουμε τη Γαλλία στην Ευρωλίγκα. Θέλω η ομάδα να είναι έτοιμη τη σεζόν 2019/20. Χρειαζόμαστε ακόμη έναν χρόνο για να σημειώσουμε βελτίωση. Οι Ζαλγκίρις και Μπάμπεργκ είναι παραδείγματα για εμάς. Δεν θα γίνουμε ποτέ ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Φενέρμπαχτσε, καθώς δεν ταιριάζουν αυτά τα οικονομικά μοντέλα, με αυτά που θέλουμε να ακολουθήσουμε».