Κάρολ: «Παίζουν για να μείνουν «ζωντανοί», θα παλέψουν για κάθε μπάλα»

Gazzetta team
Κάρολ: «Παίζουν για να μείνουν «ζωντανοί», θα παλέψουν για κάθε μπάλα»
Ο Τζέι Σι Κάρολ τόνισε πως οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα δώσουν τα πάντα στο παρκέ στο Game 4, αφού παίζεται η συνέχεια της παρουσίας τους στη διοργάνωση.

Αναλυτικά τα όσα είπε για το Game 4 κόντρα στον Παναθηναϊκό ο άνθρωπος που έβαλε καθοριστικό τρίποντο και φάουλ στο τέλος του τρίτου ματς, Τζέι Σι Κάρολ.

«Είμαστε καλά, ενθουσιασμένοι με την ευκαιρία που μας παρουσιάζεται αύριο (27/4). Ήμασταν ξεκάθαροι πως θα ήταν δύσκολο. Παίζουν για να παραμείνουν ζωντανοί και θα παλέψουν για κάθε μπάλα. Σίγουρα θα έχουν κάποιο διαφορετικό πλάνο για να αλλάξουν τον πορεία του αγώνα αλλά εμείς θα προχωρήσουμε και θα πρέπει να είμαστε σκληροί. Η άμυνα είναι κλειδί και επειδή στην επίθεση θα πρέπει πάντα να βρούμε τρόπο να σκοράρουμε. Η άμυνα και τα ριμπάουντ μας δίνουν περισσότερες ευκαιρίες να κερδίσουμε.

Το να φτάσεις σε ένα Final 4 είναι σπουδαία επιτυχία. Η Euroleague είναι πολύ σκληρή και μακρόχρονη διοργάνωση αλλά υπάρχει ακόμα δουλειά μπροστά. Πρόκειται να παλέψουν και θα κάνουν τα πάντα για να μας φοβίσουν με την ένταση και τον δυναμισμό αλλά πρέπει να αντέξουμε και να ματσάρουμε. Αν κάνουμε κάτι τέτοιο θα πετύχουμε».

Για την εμφάνισή του στο Game 3: «Είχα καλή αίσθηση στο σουτ. Στο τρίποντο και φάουλ είδα πεσμένος στο παρκέ την μπάλα να μπαίνει μέσα και μετά το φάουλ. Ήταν ικανοποίηση και το μόνο που σκέφτηκα ήταν να βάλω την βολή. Σε αυτές τις σειρές μετά το πρώτο ματς έπρεπε να είμαστε καλοί ως ομάδα και ενωμένοι».

Για τον Γιουλ: «Μας δίνει εμπειρία, ηγετικό χαρακτήρα και σκληράδα σε μία βασική θέση. Έχει αγωνιστεί πολλές φορές σε τέτοια παιχνίδια, με τα δύο τρίποντο στην τελευταία περίοδο μας έδωσε μεγάλη ώθηση. Επέστρεψε και μπήκε στο ματς σαν να μην απουσίαζε οκτώ μήνες. Αύριο θα χρειστούμε τον κόσμο και αναμένουμε ένα γήπεδο όπως και χθες. Ποτέ στα επτά χρόνια μου δεν είχα δει ατμόσφαιρα σαν και αυτή».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.