Πέιν: «Ξανά στο ΟΑΚΑ ή πρόκριση στη Μαδρίτη»

Πέιν: «Ξανά στο ΟΑΚΑ ή πρόκριση στη Μαδρίτη»

Γιώργος Κούβαρης
Πέιν: «Ξανά στο ΟΑΚΑ ή πρόκριση στη Μαδρίτη»
Ο Έιντριαν Πέιν πραγματοποίησε την καλύτερη -επιθετικά- εμφάνισή του κόντρα στη Ρεάλ και παρά την ήττα του Παναθηναϊκού και το break της έδρας, δήλωσε στην EuroLeague Greece ότι τίποτε δεν έχει τελειώσει ακόμα και πώς οι «πράσινοι» μπορούν τη νίκη στη Μαδρίτη!

Συνήθως όταν μια ομάδα φεύγει ηττημένη από το παρκέ, περνάει σε δεύτερη μοίρα ένα καλό ματς που μπορεί να έκανε κάποιος. Πολλώ δε μάλλον όταν πρόκειται για τόσο κρίσιμο παιχνίδι όσο ένας αγώνας για τα playoffs της EuroLeague.

Ο Έντριαν Πέιν ήταν εκείνος που βγήκε μπροστά προκειμένου να καλύψει το άσχημο βράδυ του Γκιστ ωστόσο η απόδοσή του δεν στάθηκε ικανή να κρατήσει τις ισορροπίες στα ριμπάουντ, τα οποία αποτέλεσαν και την αχίλλειο πτέρνα του Παναθηναϊκού στο Game 2 της σειράς. Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την εντός έδρας ήττα, απώλεσε το πλεονέκτημα της έδρας και, πλέον, καλείται να περάσει από την έδρα των Μαδριλένων!

Για τον Αμερικανό σέντερ δεν πρόκειται για κάτι το ακατόρθωτο. Ίσα-ίσα μάλιστα που πιστεύει πολύ στις δυνατότητες της ομάδας και θεωρεί πιθανό και το σενάριο να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός από τη Μαδρίτη με το εισιτήριο του Final 4 στις βαλίτσες τους.

Μιλώντας στην EuroLeague Greece, o Έιντριαν Πέιν υπογράμμισε τα σημεία που υστέρησε η ομάδα του στον δεύτερο προημιτελικό της σειράς, στάθηκε στα πράγματα που πρέπει να γίνουν στην Μαδρίτη, ενώ αναφέρθηκε και στην δική του απόδοση.

«Έπρεπε να παρουσιαστούμε πιο συγκεντρωμένοι. Εβαλαν κάποια δύσκολα σουτ, πήραν τα ριμπάουντ και είναι ένας τομέας που πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ καλύτεροι στα επόμενα ματς των playoffs. Είμαστε καλή και σκληρή ομάδα. Απλά μας έλειψε η συγκέντρωση σε αυτό το ματς. Και δεν πιστεύω ότι θα ξαναγίνει...» ήταν τα λόγια του Αμερικανού σέντερ, ο οποίος δεν αρνήθηκε ότι το +28 έφερε και την χαλάρωση στις τάξεις της ομάδας:

«Ο τρόπος με τον οποίο νικήσαμε την Τρίτη θα μπορούσε να επηρεάσει τον οποιονδήποτε. Ξέρουμε ότι έχουμε καλή ομάδα, η Ρεάλ από την άλλη είναι καλή ομάδα και εκμεταλλεύτηκε την έλλειψη την αυτοσυγκέντρωσή μας. Απλά στα παιχνίδια της Ισπανίας πρέπει η νοοτροπία μας και η συγκέντρωσή μας να είναι ίδια με αυτή του πρώτου αγώνα» ενώ δεν θεωρεί ότι χάθηκε κάτι μετά από αυτήν την ήττα.

«Δεν πιστεύω ότι ήταν μια χαμένη ευκαιρία. Όπως σου είπα είμαστε καλή ομάδα και μπορούμε να κερδίσουμε στην Ισπανία. Απλά πρέπει να γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι και να παρουσιαστούμε τελείως διαφορετικοί σε σχέση με το Game 2».

Και συνέχισε: «Πρέπει να επιστρέψουμε! Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και από εκεί και πέρα τα πάντα μπορούν να συμβούν. Να φέρουμε πάλι τη σειρά στο ΟΑΚΑ ή να πάρουμε εκεί τη πρόκριση. Απλά να κάνουμε αυτό που πρέπει να εκτελέσουμε κατά γράμμα το πλάνο μας.»

Όσο για τον ίδιο και την απόδοσή του; «Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου οι οποίοι μου έφτιαξαν plays και με έβρισκαν την κατάλληλη στιγμή. Ο κόουτς με έβαλε σε τέτοια θέση ώστε να πάρω μπάλες και να σκοράρω».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.