Πρίφτης: «Είμαστε υγιείς και πεινασμένοι»!

Πρίφτης: «Είμαστε υγιείς και πεινασμένοι»!

Πρίφτης: «Είμαστε υγιείς και πεινασμένοι»!
Η Ούνιξ Καζάν θα διεκδικήσει τη συμμετοχή της στα ημιτελικά του EuroCup στο Game 3 της σειράς με την Μπάγερν Μονάχου (14/3, 21:30) και ο Δημήτρης Πρίφτης εξήγησε ότι η ομάδα του θα παλέψει για την πρόκριση.

Οι Ρώσοι έφεραν στα ίσα την best-of-three προημιτελική σειρά με την Μπάγερν μετά το 80-73 στο Basket Hall του Κρασνοντάρ και πλέον ο νικητής του Game 3 θα προκριθεί στα ημιτελικά του EuroCup, εκεί όπου περιμένουν ήδη η Νταρουσάφακα και η Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Πρίφτης σχολίασε την προσεχή αναμέτρηση με τους Βαυαρούς εξηγώντας πως το ζητούμενο για την Ούνιξ είναι να βγάλει ανταγωνιστική εικόνα: «Είμαστε υγιείς και πεινασμένοι. Θέλουμε να βγούμε στο γήπεδο και να παλέψουμε! Θα προσπαθήσουμε να έχουμε διάρκεια στην απόδοσή μας, ανεξάρτητα με την εικόνα που θα παρουσιάσει ο αντίπαλός μας. Θα είμαστε ανταγωνιστικοί...».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.