Καντζούρης: «Σέβομαι τον Πασκουάλ και το επιτελείο του»

Gazzetta team
Καντζούρης: «Σέβομαι τον Πασκουάλ και το επιτελείο του»
Ο Ηλίας Καντζούρης θέλησε να βάλει ένα «τέλος» στο επεισόδιο που πήγε να δημιουργηθεί μετά το τέλος αγώνα με τον συνεργάτη του Τσάβι Πασκουάλ, Ινίγο Θορθάνο.

Ο τεχνικός της Μπάμπεργκ που αντικαθιστά τον Αντρέα Τρινκιέρι λόγω της επέμβασης στην οποία έχει υποβληθεί στον ώμο, δήλωσε αρχικά για την κατάσταση του Ιταλού προπονητή:

«Ήταν ένα σοβαρό χειρουργείο. Η επέμβαση έγινε ευαίσθητο σημείο που δεν του επιτρέπει κινήσεις πάνω στην αδρεναλίνη του αγώνα. Σε μια εβδομάδα θα είναι και πάλι μαζί μας» δήλωσε στην κάμερα της Nova και συνέχισε μιλώντας για το επεισόδιο μετά το τέλος του αγώνα:

«Ήταν 2:10 πριν το τέλος όταν πήρα το τάιμ άουτ. Όποιος με ξέρει γνωρίζει καλά πως το τελευταίο που ήθελα να κάνω ήταν να δείξω έλλειψη σεβασμού. Σέβομαι τον Παναθηναϊκό, τον Πασκουάλ και το επιτελείο του. Δεν είχα τέτοια πρόθεση και λυπάμαι αν το εξέλαβαν έτσι» και συνέχισε:

«Θα θυμίσω πως πέρυσι χάσαμε στην έδρα μας από τον Παναθηναϊκό με 11-0 στο φινάλε, ύστερα από ένα τάιμ άουτ του κόουτς Πασκουάλ. Προσπάθησα να κάνει το καλύτερο για την ομάδα μου, να εξασφαλίσω ότι η νίκη δεν θα μας φύγει. Ερχόμασταν από μια άσχημη εμφάνιση στη Βόννη.»

Όσο για το ματς; «Παίξαμε ένα καλό ματς, είχαμε ενέργεια. Μας έλειπαν κάποια πράγματα. Ενεργειακά, όμως, ήμασταν σε καλό επίπεδο. Βρήκαμε αυτοπεποίθηση και στην επίθεση. Κάποιοι βρέθηκαν σε πολύ καλό βράδυ. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα».