Βόβορας: «Κάναμε καλή δουλειά για 35 λεπτά»

Βόβορας: «Κάναμε καλή δουλειά για 35 λεπτά»

Gazzetta team
Βόβορας: «Κάναμε καλή δουλειά για 35 λεπτά»
Ο Γιώργος Βόβορας μιλώντας για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού στην Πόλη υπογράμμισε ότι ο Παναθηναϊκός έπαιξε πολύ καλά για 35 λεπτά.

Ο βοηθός του Τσάβι Πασκουάλ είπε στην κάμερα της Nova μετά το τέλος του αγώνα:

«Τα ριμπάουντ όταν τους κρατάς για 30 λεπτά στα πέντε επιθετικά και με την άμυνά μας παίζουμε αλλαγές κάναμε καλή δουλειά για 35 λεπτά, αλλά τα επτά επιθετικά ριμπάουντ στο τέλος έκριναν το ματς γιατί έδωσαν στη Φενέρ συνεχόμενες επιθέσεις και αυτό μας πόνεσε αρκετά. Οι δύο ομάδες είναι από τις καλύτερες αμυντικά στην EuroLeague.

Και οι δύο επέλεξαν να μην βρουν αιφνιδιασμούς και στόχος μας ήταν να είμαστε κοντά στο σκορ και να τους πιέσουμε. Θέλαμε να χτυπήσουμε κοντά στο καλάθι, πήγαμε σε άλλα σχήματα λόγω της απουσίας του Λοτζέσκι και προσπαθήσαμε να μην μας επηρεάσει το ματς στο ποστ. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε πίεση στην μπάλα και αυτό ήταν μπόνους μέχρι που χάσαμε τον έλεγχο στα ριμπάουντ.

Η Φενέρ έπαιξε δύο διαφορετικές αμυντικές τακτικές στο παιχνίδι. Σίγουρα μας έδωσαν πολλά σουτ, μετά χάσαμε την αυτοπεποίθησή μας, θα μπορούσαμε να έχουμε σκοράρει περισσότερο. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν μας έδωσαν μεγάλη δημιουργία και εκεί κάναμε κάποιες λάθος επιλογές. Δεν διαβάσαμε καλά τις αλλαγές και χρειαζόμασταν μερικά μεγάλα σουτ για να ανακάμψουμε σε επίθεση και άμυνα. Η ΤΣΣΚΑ είναι ίσως η καλύτερη επιθετικά στην EuroLeague. Είναι πολύ καλά δομημένη και γνωρίζουμε το πώς πρέπει να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα πικ εν ρολ αλλά και εκεί το ριμπάουντ θα κρίνει πολλά».