Ο Τολιόπουλος ο παίκτης που θέλετε να δείτε περισσότερο στην Euroleague! (poll)

Κάτια Πετροπούλου
Ο Τολιόπουλος ο παίκτης που θέλετε να δείτε περισσότερο στην Euroleague! (poll)
Με ποσοστό 37%, ο Βασίλης Τολιόπουλος είναι αυτός που θέλετε να δείτε περισσότερο στα παιχνίδι του Ολυμπιακού στην Euroleague. Πίσω του ο Ντίνος Μήτογλου (25%).

Η Euroleague Greece ζήτησε την ψήφο σας κι εσείς ανταποκριθήκατε θερμά!

6.267 άτομα ψήφισαν στο ερώτημα «Ποιον παίκτη της Euroleague θέλετε να δείτε περισσότερο στο παρκέ;» και νικητές αναδείχθηκαν οι... αιώνιοι!

Ο Βασίλης Τολιόπουλος κέρδισε την εμπιστοσύνη του κοινού με ποσοστό 37% και ακριβώς πίσω του ακολούθησε ο Ντίνος Μήτογλου με 25%.

Σάσα Βεζένκοφ (15%) και Ζακ Όγκουστ (12%) ήταν οι αμέσως επόμενοι.

Γιώργος Μπόγρης (4%), Ντίνο Ράντοντσιτς (3%), Σινάν Γκιουλέρ (2%), Ντέγιαν Νταβίντοβατς (1%) και Τρίβγκι Χλίνασον (1%) οι υπόλοιποι στην κατάταξη.

1) Βασίλης Τολιόπουλος: Ο παίκτης του Ολυμπιακού είναι ένα πολλά υποσχόμενο ταλέντο, για το οποίο αρκετοί... φωνάζουν για τον μικρό χρόνο συμμετοχής του. Πάντως, ο 21χρονος γκαρντ δεν «φοβάται» όταν μπαίνει στο παρκέ κι εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες που του δίνονται.

2) Γιώργος Μπόγρης: Ο 28χρονος σέντερ ήρθε στον Ολυμπιακό πίσω από τους Μιλουτίνοφ και ΜακΛιν και ήταν λίγο... αναμενόμενο ότι θα είναι σε τρίτη μοίρα. Με τους τραυματισμούς, όμως, που έπληξαν την ομάδα πήρε χρόνο συμμετοχής, ενώ ξεκίνησε και βασικός. Το άγχος ήταν εμφανές, αλλά βγάζει καλές άμυνες και θα τη βρει την ευτοπεποίθησή του.

3) Ζακ Όγκουστ: Ο 24χρονος ψηλός του Παναθηναϊκού έχει παίξει σε 11 ματς, έχει αξιοπρεπή παρουσία, αλλά ακόμα το... ψάχνει. Και λογικό είναι αυτό, καθώς έχει δύσκολο... έργο με τους Γκιστ και Σίνγκλετον μπροστά του.

4) Ντίνος Μήτογλου: Το κολεγιόπαιδο που ήρθε στον Παναθηναϊκό με μεγάλες προσδοκίες. Είναι ακόμα... άγουρος, κάτι το οποίο είναι φυσιολογικό. Έχει αγωνιστεί ελάχιστα σε ένα ματς μόνο και το σίγουρο είναι ότι παίρνει σημαντικές εμπειρίες.

5) Σάσα Βεζένκοφ: Ο 22χρονος φόργουορντ είχε παραγκωνιστεί με την έλευση του Σίτο Αλόνσο στην Μπαρτσελόνα, αλλά με τις τελευταίες εμφανίσεις του, του έχει δώσει μερικές πολύ καλές... απαντήσεις!

6) Ντίνο Ράντοντσιτς: Ακόμα ένα 18χρονο ταλέντο της Ρεάλ, το οποίο αρχίζει να... ξεφυτρώνει και να κερδίζει credits με τις εμφανίσεις του.

7) Τρίβγκι Χλίνασον: Ο κόσμος είχε... χαλάσει στο Eurobasket με την παρουσία του, κάνοντας λόγο για ένα μεγάλο ταλέντο, αλλά ο Ισλανδός ακόμα δεν έχει δείξει τι μπορεί να κάνει με την φανέλα της Βαλένθια, που έσπευσε να τον κάνει δικό της. Όταν πάρει το χρόνο του και... ξεθαρρέψει, θα δούμε ωραία πράγματα.

8) Σινάν Γκιουλέρ: Τι να πει κανείς για την... ιστορία του τούρκικου μπάσκετ; Ο 34χρονος γκαρντ αποτελεί σταθερή αξία για την Φενέρ, αν και ίσως λόγω ηλικίας, δεν παίζει πολύ πια.

9) Ντέγιαν Νταβίντοβατς: Ο 22χρονος φόργουορντ του Ερυθρού Αστέρα αρχίζει και... ανεβαίνει, ενώ τρέλανε κόσμο με την τελευταία του εμφάνιση κόντρα στην Ζαλγκίρις, οδηγώντας στη νίκη την ομάδα του.

Ακολουθεί πίνακας με το χρόνο συμμετοχής και τα στατιστικά των παικτών:

ΠΑΙΚΤΗΣΜΑΤΣΛΕΠΤΑ Μ.Ο.ΠΟΝΤΟΙ Μ.Ο.ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ Μ.Ο.ΑΣΙΣΤ Μ.Ο.
Βασίλης Τολιόπουλος85:441.90.41.1
Γιώργος Μπόγρης107:460.71.60.5
Ζακ Όγκουστ116:131.71.50.1
Ντίνος Μήτογλου11:13---
Σάσα Βεζένκοφ711:363.62.30.6
Ντίνο Ράντοντσιτς57:471.00.40.2
Τρίβγκι Χλίνασον66:401.2-
Σινάν Γκιουλέρ56:382.60.60.4
Ντέγιαν Νταβίντοβατς1012:254.91.31.2

Ψηφίστε τον παίκτη που θα θέλατε να δείτε περισσότερο χρόνο στο παρκέ!