Ποιος είναι ο πιο θεαματικός παίκτης της Euroleague; (pics, vids & poll)

Κάτια Πετροπούλου
Ποιος είναι ο πιο θεαματικός παίκτης της Euroleague; (pics, vids & poll)
Θέαμα, λάμψη, σόου, εκρηκτικότητα, δυναμικότητα... Η Euroleague Greece σε καλεί να ψηφίσεις και να συμβάλεις στην ανάδειξη του πιο θεαματικού παίκτη της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης!

Τα ματάκια μας δεν βλέπουν στην Euroleague φέτος απλούς αγώνες μπάσκετ, αλλά και πολλά... κιλά θέαμα!

Παίκτες... λάμπουν και προσφέρουν παραστάσεις όταν έχει ευρωπαϊκό ματς και ανυπομονούμε να έρθουν οι Πέμπτες και οι Παρασκευές για να δούμε τι άλλο έχουν να μας δείξουν.

Βέβαια, από μερικούς δεν περιμένουμε τίποτα λιγότερο από ένα μεγαλοπρεπές σόου και φυσικά εκείνοι δεν απογοητεύουν το κοινό τους!

Εκπληκτικές τάπες, απίθανα καρφώματα, τρομερά κλεψίματα, «μαγικές» ασίστ...

Όλα τα έχει η κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση και η Euroleague Greece διάλεξε από έναν παίκτη από κάθε σύλλογο και σε καλεί να ρίξεις την ψήφο σου και να επιλέξεις τον πιο θεαματικό!

1. ΛΟΥΚΑ ΝΤΟΝΤΣΙΤΣ

Τι άλλο να πει κανείς για τον 18χρονο γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης, που είναι πρώτος στο σύστημα αξιολόγησης της διοργάνωσης, με 25.9 βαθμούς; Τα λόγια είναι πια περιττά, αφού δεν σταματά να μας εκπλήσσει κι έχει θέσει τον πήχη πολύ ψηλά! Άλλωστε, το ότι τον φωνάζουν «μάγο» των παρκέ από τώρα, τα λέει όλα.

2. ΑΛΕΞΕΪ ΣΒΕΝΤ

Μπορεί να θέλει μία... μπάλα μόνος του, όπως αρκετοί υποστηρίζουν, αλλά ο Ρώσος γκαρντ της Χίμκι ενθουσιάζει όταν είναι στο παρκέ και «ντύνεται»... killer! Δεν είναι, άλλωστε, τυχαία πρώτος σκόρερ της Euroleague μέχρι στιγμής (21.4π.μ.ό.).

3. ΕΡΙΚ ΓΚΡΙΝ

Erick The Gunner Green έτοιμος για δράση! Ο 26χρονος γκαρντ της Βαλένθια είναι ο μόνος που είχε διασωθεί από το αρνητικό σερί 10 ηττών της ομάδας του, προσπαθώντας να την κρατήσει «ζωντανή». Μας αρέσει που παίρνει το γνωστό του χαμόγελο, μετά από εύστοχα τρίποντα!

4. ΓΙΑΝ ΒΕΣΕΛΙ

Ο Τσέχος ψηλός της Φενέρμπαχτσε δεν σταματάει να προσφέρει θέαμα! «Συνδεδεμένος» με την ρακέτα, προσφέρει ευχάριστα καρφώματα, αλλά και ωραίες τάπες αν χρειαστεί.

5. ΤΖΕΪΜΣ ΓΚΙΣΤ

Ο 31χρονος φόργουορντ του Παναθηναϊκού περνάει δεύτερη... νιότη κι αυτό φαίνεται! Απολαμβάνει να είναι στο παρκέ και μαζί του απολαμβάνουμε κι εμείς αυτά που κάνει. Και, φυσικά, λατρεύουμε τις alley oop συνεργασίες του με τον Καλάθη!

6. ΤΖΑΜΕΛ ΜΑΚΛΙΝ

Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ του Ολυμπιακού είναι στα... high του (που λέει και το άσμα) τελευταία και χαιρόμαστε γι' αυτό. Τα καρφώματα που κάνει είναι απλά χάρμα οφθαλμών!

7. ΤΖΟΡΝΤΑΝ ΘΙΟΝΤΟΡ

Ο Αμερικανός με σκοπιανό διαβατήριο μας είχε συνηθίσει σε εκπληκτικές φάσεις πέρυσι με τη φανέλα της Μπάνβιτ και φέτος σαν να έχει ρίξει ρυθμό. Αλλά, αν πάρει... μπρος, τίποτα δεν τον σταματά!

8. ΝΑΝΤΟ ΝΤΕ ΚΟΛΟ

Ο Γάλλος γκαρντ συνεχίζει να είναι... ψυχρός εκτελεστής για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και ανυπομονούμε να δούμε αν μαζί με την «παρέα» του θα την οδηγήσουν στο Final 4 του Βελιγραδίου.

9. ΚΕΒΙΝ ΣΕΡΑΦΕΝ

Ο Γάλλος ψηλός έχει φέρει το... ΝΒΑ στα παρκέ της Euroelague! Ταπώνει, καρφώνει, κάνει τα... πάντα και συμφέρει!

10. ΠΑΟΥΛΙΟΥΣ ΓΙΑΝΚΟΥΝΑΣ

Ήμασταν σε δίλημμα για το αν έπρεπε να επιλέξουμε Γιανκούνας ή Πάνγκος στη λίστα, αλλά ο αρχηγός της Ζαλγκίρις είναι σταθερή αξία. Αφήστε που αναδείχθηκε και MVP Δεκεμβρίου!

11. ΤΟΡΝΙΚΕ ΣΕΝΓΚΕΛΙΑ

Ακόμα μια σταθερή αξία για την ομάδα του. Ο Γεωργιανός ψηλός της Μπασκόνια είναι επίσης πρωταγωνιστής σε πολλές όμορφες φάσεις και έχει οδηγήσει τους Βάσκους σε αρκετές νίκες.

12. ΝΟΡΙΣ ΚΟΟΥΛ

Ο Αμερικανός γκαρντ έχει φέρει άλλον... αέρα στην Μακάμπι κι όταν είναι στην καλή του ημέρα, είναι απόλαυση για τα μάτια.

13. ΤΖΕΦ ΜΠΡΟΥΚΣ

Ακόμα ένα δίλημμα, καθώς ήμασταν μεταξύ του Αμερικανού και του Νέντοβιτς. Αλλά, ο 28χρονος φόργουορντ της Μάλαγα είναι ασταμάτητος, όταν ενεργοποιεί το... beast mode!

14. ΤΖΕΪΜΣ ΦΕΛΝΤΕΪΝ

Ο 29χρονος γκαρντ του Ερυθρού Αστέρα διανύει την καλύτερη του περίοδο και έχει μετατραπεί σε... εκτελεστή των αντιπάλων του.

15 ΡΙΚΙ ΧΙΚΜΑΝ

Ο Αμερικανός γκαρντ της Μπάμπεργκ αν βρεθεί στην καλή του ημέρα, δεν χορταίνεις να τον βλέπεις!

16. ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΣΤΙΜΑΤΣ

Ο Σέρβος ψηλός της Εφές βρίσκεται στα πάνω του κι έχει εξελιχθεί σε κυρίαρχο κάτω από τη ρακέτα!

*Η σειρά που επιλέχθηκαν οι παίκτες στη λίστα ήταν τυχαία.

Ήρθε η ώρα να ψηφίσετε!