Σφαιρόπουλος: «Γι' αυτό επιλέξαμε τον Ουίλτζερ»

Σφαιρόπουλος: «Γι' αυτό επιλέξαμε τον Ουίλτζερ»

Σφαιρόπουλος: «Γι' αυτό επιλέξαμε τον Ουίλτζερ»
Στο περιθώριο της παρουσίασης χορηγού για την ΚΑΕ Ολυμπιακός, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αναφέρθηκε στους λόγους της επιλογής Ουίλτζερ, ενώ μίλησε τόσο για το ματς με την Μπαρτσελόνα, όσο και για τον Βασίλη Σπανούλη.

Αρχικά θέλησε να χαριτολογήσει συνδυάζοντας και τον... χορηγό «Fluo» με κινητά τηλέφωνα και είδη τεχνολογίας λέγοντας ότι «είδα ότι έχει δράση στα social media όποτε θα το κάνω δώρο ένα κινητό fluο» και συνέχισε μιλώντας για τον Ουίλτζερ:

«Τα χαρακτηριστικά που μου άρεσαν και είναι σημαντικά στο σύγχρονο μπάσκετ είναι το σουτ του από μακρινή απόσταση, όπως επίσης και το γεγονός ότι διαθέτει εξαιρετικό χαρακτήρα. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα χαλάσει τις ισορροπίες μέσα στην ομάδα».

Και συνέχισε: «Σίγουρα θα χρειαστεί χρόνο για να προσαρμοστεί. Χρόνος για να μάθει και να τον μάθουν. Ουσιαστικά είναι η πρώτη του επαγγελματική του ομάδα και σιγά-σιγά θα μπει σε αγωνιστικούς ρυθμούς».

Για το ματς με την Μπαρτσελόνα είπε ότι «Το σερί των ηττών την έχει πεισμώσει περισσότερο και σίγουρα θα είναι πολύ δύσκολο ματς για μας. Ξεκινάμε σήμερα προετοιμασία με σκοπό να πάμε και να νικήσουμε».

Όσο για για τον Βασίλη Σπανούλη; «Είναι θέμα χρόνου να επιστρέψει. Αισθάνεται καλύτερα αλλά όχι στο 100% ακόμα. Κάθε μέρα κρίνεται η παρουσία του. Στόχος είναι να δυναμώσουν οι μύες γύρω από το γόνατό του».