Ντελφίνο: «Ο Αντετοκούνμπο μου είχε πει πως θα μείνει στο ΝΒΑ για 15 χρόνια» (pic & vid)

Ντελφίνο: «Ο Αντετοκούνμπο μου είχε πει πως θα μείνει στο ΝΒΑ για 15 χρόνια» (pic & vid)

Ντελφίνο: «Ο Αντετοκούνμπο μου είχε πει πως θα μείνει στο ΝΒΑ για 15 χρόνια» (pic & vid)
Ο Κάρλος Ντελφίνο μίλησε στη Euroleague Greece για τον Ολυμπιακό, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τις καλοκαιρινές διακοπές με τους Τζινόμπιλι, Σκόλα και Πριχιόνι. ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Κων/νος Μελάγιες.

Για αδρεναλίνη χωρίς όρια, παίξε νόμιμα live στοίχημα. (21+)!

Ο Αργεντινός γκαρντ επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και μίλησε στη Euroleague Greece για ό,τι μπορείτε να φανταστείτε.

Ο Κάρλος Ντελφίνο ήταν πολύ φιλικός παρά το ταξίδι από τη Βιτώρια στο Ηράκλειο και δέχτηκε με χαρά να μιλήσει για τον Ολυμπιακό, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο με τον οποίο συνυπήρξε στους Μπακς και φυσικά για τους Λούις Σκόλα, Μανού Τζινόμπιλι και τον νυν προπονητή του, Πάμπλο Πριχιόνι.

Μεταξύ άλλων είπε για....

Τον Ολυμπιακό: Είναι σπουδαία ομάδα και είμστε τυχεροί που θα την αντιμετωπίσουμε σε ουδέτερο γήπεδο και χωρίς τον Σπανούλη.

Το χρυσό μετάλλιο στην Αθήνα το 2004: Η ωραιότερη ανάμνηση της ζωής μου. Μπήκαμε στην ιστορία της Αργεντινής.

Για την πρόκριση επί της Ελλάδας το 2008 στο Πεκίνο: Ήταν από αυτά τα παιχνίδια που έμπαιναν όλα. Η Ελλάδα είχε την προσχή της στους συμπαίκτες μου κι εγώ την εκμεταλλεύτηκα.

Για τον κόουτς Πριχιόνι: Θα κάνει σπουδαία καριέρα. Το καλοκαίρι κάναμε διακοπές με τον Μάνου, τον Σκόλα, τον Νοτσιόνι και τον Πάμπλο. Με έπεισε να τον βοηθούσα στην προετοιμασία. Από τότε που έπαιζε ήταν ο προπονητής μας μέσα στο παρκέ.

Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: Τον έζησα από την πρώτη του μέρα. Είχα τρομάξει με το μέγεθός του, τα άκρα του και τη δουλειά που έριχνε. Δεν έπαιζε την πρώτη σεζόν και αντί να απογοητευτεί αυτός μου έλεγε... μην ανησυχείς, θα είμαι στο ΝΒΑ για 15 χρόνια.

Παρακολουθήστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Κάρλος Ντελφίνο...