Μπασκόνια, Γκαλμπιάτι: «Να παίξουμε με τον Παναθηναϊκό, όπως με τον Ολυμπιακό μετά το 0-15»

Αχιλλέας Μαυροδόντης
Ο Γκαμπλιάτι τον πάγκο της Τρέντο
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Πάολο Γκαλμπιάτι, κόουτς της Μπασκόνια, μίλησε για το παιχνίδι που ακολουθεί για την ομάδα του απέναντι στον Παναθηναϊκό Aktor (9/10, 21:30) στη Βιτόρια για την 3η αγωνιστική της EuroLeague.

Η Μπασκόνια υποδέχεται τον Παναθηναϊκό για την τρίτη αγωνιστική της EuroLeague, με τον Πάολο Γκαλμπιάτι, προπονητή τον Βάσκων, να σχολιάζει τα όσα περιμένει να δει από την ομάδα του στην αναμέτρηση της Βιτόρια.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Πάολο Γκαλμπιάτι:

«Ο Παναθηναϊκός διαθέτει τρομερή ομάδα, απίθανο ρόστερ κι είναι απίστευτο πόσο ταλέντο έχει σε όλες τις θέσεις. Δεν έκαναν καλή προετοιμασία, αφού είχαν παίκτες και προπονητή στο EuroBasket. Υπάρχει ο Ναν, ο Γκραντ, ο Σορτς, ο Σλούκας και πάει λέγοντας. Μιλάμε για σπουδαία ομάδα. Πρόκειται για μεγάλη πρόκληση για εμάς.

Πρέπει να παίξουμε χωρίς φόβο, όπως με τον Ολυμπιακό μετά το 0-15. Ήθελα να σκοτώσω τους παίκτες μου όταν χάσαμε από τον Ολυμπιακό. Είμαι ακόμα νευριασμένος. Μία νίκη επί του Ολυμπιακού θα τα είχε αλλάξει όλα.

Ολυμπιακός: Ατομικό ο Φουρνιέ, δεν προπονήθηκε ο Χολ
Ντόντα Χολ

Κάναμε την πιο σκληρή προπόνηση της χρονιάς με δική μου απόφαση και του επιτελείου. Είχα πει στο γυμναστή να παρέμβει αν το παράκανα».

@Photo credits: eurokinissi
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.