Βούτσεβιτς για Φουρνιέ: «Λυπάμαι τους Ολυμπιακούς που θα βλέπουν αυτόν τον μ@@@@α άλλα 3 χρόνια»
Ο Νίκολα Βούτσεβιτς έχει μεγάλη αγάπη τόσο για τον Ολυμπιακό, όσο και για τον Εβάν Φουρνιέ. Έτσι, η επέκταση του συμβολαίου του Γάλλου με τους Ερυθρόλευκους, δεν έμεινε ασχολίαστη από τον Μαυροβούνιο σταρ.
Βέβαια, ο Νίκολα Βούτσεβιτς αποφάσισε να τρολάρει τον άλλοτε συμπαίκτη του στους Ορλάντο Μάτζικ, τονίζοντας πως… λυπάται τους φίλους του Ολυμπιακού που θα τον βλέπουν για άλλα τρια χρόνια.
Αναλυτικά το μήνυμα του Βούτσεβιτς για Φουρνιέ και Ολυμπιακό:
«Λυπάμαι τους φίλους του Ολυμπιακού που θα πρέπει να παρακολουθούν αυτόν τον μ@@@@α για τρία ακόμα χρόνια».
Feel sorry for Olympiakos fans having to watch this douchebag for 3 more seasons https://t.co/ESr5V7nQoY
— Nikola Vucevic (@NikolaVucevic) July 26, 2025
Βούτσεβιτς και Φουρνιέ έπαιξαν μαζί από το 2014 έως και το 2021 στους Ορλάντο Μάτζικ. Έκτοτε τους ενώνει μια δυνατή φιλία, η οποία έδωσε στον Μαυροβούνιο και το δικαίωμα για… τρολάρισμα.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
