Λεσόρ για τους 12.000 φίλους του Παναθηναϊκού στην προπόνηση: «Ήταν τρελό»

Λεσόρ για τους 12.000 φίλους του Παναθηναϊκού στην προπόνηση: «Ήταν τρελό»

Newsroom
Λεσόρ
Ο Ματίας Λεσόρ μπορεί να μην προπονείται ακόμα με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά έπαθε... πλάκα μόλις είδε τους 12.000 φιλάθλους στις εξέδρες του ΟΑΚΑ.

Αν και ήταν απλά και μόνο μία ανοικτή προπόνηση, η ατμόσφαιρα στο κλειστό του ΟΑΚΑ θύμιζε παιχνίδι της... Euroleague!

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού AKTOR έδωσαν δυναμικό «παρών» καθώς περισσότεροι από 12.000 βρέθηκαν στις εξέδρες και «ντόπαραν» τους παίκτες ενόψει των δύο αγώνων στην Πόλη κόντρα στην Εφές.

Ο Ματίας Λεσόρ μπορεί να μην είναι ακόμα διαθέσιμος ωστόσο δεν άφησε ασχολίαστα τα όσα αντίκρισε στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων: «Είναι τρελό» έγραψε στο «X» και παρέθεσε ένα «gif» από μια ατάκα του Άλεν Άιβερσον.

 
@Photo credits: Βαγγέλης Στόλης

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.