Euroleague Final Four 2023, Ολυμπιακός: Κάλπες σε Κάουνας και Βίλνιους για να ψηφίσουν οι φίλαθλοι

Euroleague Final Four 2023, Ολυμπιακός: Κάλπες σε Κάουνας και Βίλνιους για να ψηφίσουν οι φίλαθλοι

Κάλπες σε Κάουνας και Βίλνιους
Οι φίλοι του Ολυμπιακού που θα ταξιδέψουν στο Κάουνας και έχουν δηλώσει ότι θα ψηφίσουν στο εξωτερικό θα έχουν τη δυνατότητα να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα το Σάββατο 20 Μαΐου.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται μπροστά σε μια ακόμα πρόκληση. Και φυσικά δεν θα μπορούσαν να απουσιάσουν οι οπαδοί του.

Συγκεκριμένα αναμένονται στη Λιθουανία περισσότεροι από 4.000 φίλοι των «ερυθρολεύκων» οι οποίοι θα πάρουν θέση στην «Zalgirio Arena» προκειμένου να ενισχύσουν την ομάδα τους στην προσπάθεια που θα κάνει για την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου της Euroleague ύστερα από 10 χρόνια.

Μάλιστα όλοι όσοι ταξιδέψουν στο Κάουνας θα έχουν και τη δυνατότητα να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα μία ημέρα μετά τους ημιτελικούς. Αρκεί φυσικά να το έχουν ήδη δηλώσει. Το Σάββατο 20 Μαΐου θα στηθούν κάλπες, τόσο στην πόλη η οποία θα φιλοξενήσει το φετινό Final Four όσο και στο Βίλνιους. Και αυτό διότι πολλοί από τους οπαδούς του Ολυμπιακού που θα κάνουν το ταξίδι για χάρη της αγαπημένης τους ομάδας θα μείνουν στην πρωτεύουσα της Λιθουανίας η οποία απέχει μία ώρα από το Κάουνας.

Να σημειωθεί ότι οι φίλοι της Μπαρτσελόνα εξάντλησαν και τα 560 εισιτήρια που δικαιούνταν, σε αντίθεση με τους αντίστοιχους της Ρεάλ και της Μονακό οι οποίοι και τα επέστρεψαν στην Euroleague.