Βεζένκοβ: Δημοσίευμα στις ΗΠΑ τον στέλνει με σιγουριά στους Κινγκς

Ο Σάσα Βεζένκοβ με τη φανέλα του Ολυμπιακού.
Ο Σάσα Βεζένκοβ μπορεί να μη μιλάει για το άμεσο μέλλον του, ωστόσο στις ΗΠΑ επιμένουν με σιγουριά ότι το καλοκαίρι θα υπογράψει στους Σακραμέντο Κινγκς.

Ο έγκυρος Αμερικανός δημοσιογράφος, Μαρκ Στάιν περιγράφει ως αναπόφευκτη την απόκτηση του Σάσα Βεζένκοβ το καλοκαίρι από τους Σακραμέντο Κινγκς.

Το ενδιαφέρον της ομάδας του ΝΒΑ είναι κάτι παραπάνω από υπαρκτό, με διάφορα στελέχη των Κινγκς να παρακολουθούν από κοντά τους αγώνες του Ολυμπιακού, με το βλέμμα τους στραμμένο στον Βούλγαρο φόργουορντ.

Μάλιστα, ο Στάιν, στη στήλη που έχει, αναφέρει πρώτα την πρόθεση του Βεζένκοβ και μετά εκείνη των Κινγκς, εξηγώντας ότι ο πρώτος σκόρερ της EuroLeague και υποψήφιος MVP «σκέφτεται σοβαρά να συμφωνήσει με τους Κινγκς».

Ο προπονητής των Κινγκς, Μάικ Μπράουν, ο οποίος παρακολούθησε στις εξέδρες του ΣΕΦ το Game 5 ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φενέρ, είχε δηλώσει σχετικά με τον Βεζένκοβ: «Θέλουμε να τελειώσει πρώτα η σεζόν και τότε θα του μιλήσουμε. Είμαστε εξαιρετικά ενθουσιασμένοι μαζί του, κάναμε μία ανταλλαγή για να αποκτήσουμε τα δικαιώματά του το καλοκαίρι. Είναι σημαντικό που έχουν έρθει τόσα άτομα από την ομάδα για να τον δουν από κοντά, είναι και ο CEO των Κινγκς εδώ και ο Ευρωπαίος σκάουτερ. Για εμάς είναι προτεραιότητα, αλλά θα το δούμε στο τέλος της σεζόν».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.