Ολυμπιακός: Η πτήση... αισιοδοξίας για δύο νίκες στην Κωνσταντινούπολη

Ο Ολυμπιακός θέλει δύο νίκες στην Κωνσταντινούπολη
Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη για τις δύο αναμετρήσεις των play-offs κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, με τους «ερυθρολεύκους» να είναι πεπεισμένοι ότι μπορούν να πάρουν πίσω το break.

Αποστολή στην Κωνσταντινούπολη: Δημήτρης Οικονόμου

Και τώρα Κωνσταντινούπολη λοιπόν. Ο Ολυμπιακός μπορεί να μην κατάφερε να υπερασπιστεί την έδρα του στο Game 2 της σειράς με τη Φενέρμπαχτσε, όμως αυτό δε σημαίνει ότι είναι χαμένος, καθώς έχει την ευκαιρία να ανατρέψει τα δεδομένα αυτά στην Κωνσταντινούπολη.

Οι «ερυθρόλευκοι» προσγειώθηκαν στην Πόλη το απόγευμα της Τρίτης, έτοιμοι για να πετύχουν ό,τι και πέρσι απέναντι στη Μονακό. Να φέρουν δηλαδή ξανά το πλεονέκτημα με το μέρος τους, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της Τετάρτης (3/5 - 20:45, live από το Gazzetta).

Άπαντες γνωρίζουν πως θα αντιμετωπίσουν εχθρικό κλίμα στην έδρα της Φενέρ, όμως δηλώνουν αρκετά αισιόδοξοι. Μάλιστα κάποιοι φίλοι πλησίασαν την αποστολή στο αεροδρόμιο για φωτογραφίες και ζήτησαν μία νίκη από τους «ερυθρολεύκους», με τους ίδιους να απαντούν πως αυτό δεν τους αρκεί και ότι θέλουν να επικρατήσουν και στα δύο παιχνίδια.

Κατά τη διάρκεια της πτήσης όλα κύλησαν ομαλά, με την αποστολή να φτάνει στην ασιατική πλευρά της Πόλης περίπου στις 18:00. Ως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις, λίγο πριν την προσγείωση ο πιλότος της πτήσης ευχήθηκε τη νίκη στον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρολεύκους» να έχουν προγραμματισμένο το καθιερωμένο shootaround το πρωί της Τετάρτης, ώστε να πάρουν μία γεύση από την Ulker Sports Arena.

@Photo credits: eurokinissi