Ταβάρες: Απέφυγε τη σοβαρή ζημιά, τελευταία στιγμή η συμμετοχή του στο Game 2 με την Παρτίζαν

Έντι Ταβάρες
Ο τραυματισμός του Έντι Ταβάρες ανησύχησε αρκετά τη Ρεάλ Μαδρίτης, που πήρε αισιόδοξα μηνύματα μετά τις εξετάσεις του αλλά δε γνωρίζει σίγουρα αν θα τον έχει έτοιμο ενόψει του Game 2 της σειράς με την Παρτίζαν.

Το μεγάλο τρίποντο του Κέβιν Πάντερ άφησε τη Ρεάλ παγωμένη μετά το Game 1 στη Μαδρίτη. Η Παρτίζαν έκανε το break αλλά τα άσχημα νέα δε σταμάτησαν εκεί, αφού οι Μαδριλένοι είδαν τον Ταβάρες να αποχωρεί με πρόβλημα στο γόνατο από την αναμέτρηση.

Παρόλα αυτά, το πρωί της Τετάρτης υπήρξε μία ανακούφιση. Ο σέντερ από το Πράσινο Ακρωτήρι υποβλήθηκε σε μία σειρά εξετάσεων που έδειξαν πως απέφυγε τη σοβαρή ζημιά.

Ακόμα και έτσι το μέλλον του στη σειρά με την Παρτίζαν θα κρίνεται μέρα τη μέρα. Στη Ρεάλ είναι αισιόδοξοι πως μπορεί να τον έχουν από το Game 2, μιας και χρειάζονται άπαντες για να ταξιδέψουν το λιγότερο με το 1-1 στις αποσκευές τους για το Βελιγράδι και το... καμίνι της Stark Arena.

Στα 21'50'' που πρόλαβε να αγωνιστεί στο Game 1 ο Ταβάρες, πέτυχε 12 πόντους με 5/6 δίποντα, 5 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 μπλοκ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.