Γιασικεβίτσιους: «Αγκαλιάζουμε την πίεση, θα είναι μια αργή και σκληρή σειρά με τη Ζάλγκιρις»

Newsroom
Γιασικεβίτσιους: «Αγκαλιάζουμε την πίεση, θα είναι μια αργή και σκληρή σειρά με τη Ζάλγκιρις»
Η Μπαρτσελόνα θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στο Final 4 κόντρα στη Ζάλγκιρις και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αναφέρθηκε στις συνθήκες πίεσης που είναι υποχρεωμένοι να λειτουργούν οι Καταλανοί.

Η Μπαρτσελόνα ρίχνεται στη μάχη των play-offs κόντρα στη Ζάλγκιρις (26/4, 21:00) και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους εξήγησε τι πρέπει να κάνουν οι Καταλανοί για να αποκλείσουν τους συμπατριώτες του και να βρεθούν στο Κάουνας:

«Αγκαλιάζουμε την πίεση! Αν θέλουμε να είμαστε πρωταθλητές, δεν μπορούμε να ξεφύγουμε από αυτό. Πρέπει να ξέρουμε πώς να το αντιμετωπίσουμε και να απολαύσουμε αυτή τη σειρά. Θα είναι μια αργή, τακτική, σκληρή σειρά, παρόμοια με αυτή που είχαμε πέρυσι κόντρα στην Μπάγερν.

Πρέπει να ταιριάξουμε τη θέληση και τον χαρακτήρα τους και να μην τους επιτρέψουμε να μας εκπλήξουν με αυτό, στο οποίο διαπρέπουν. Σε κάποιους παίκτες αρέσουν αυτού του είδους τα παιχνίδια, έχουμε έμπειρους ανθρώπους που έχουν περάσει από χίλιες μάχες.

Έχω παίξει εναντίον της Ζαλγκίρις ως παίκτης και ως προπονητής περισσότερες από 30 φορές τώρα. Είναι κάπως πιο εύκολο εδώ παρά στο Κάουνας».