Ψηφίσατε: Μπασκόνια για αντίπαλος του Ολυμπιακού στα playoffs (poll)

Ο Σλούκας κάνει μπάσιμο
To Gazzetta ζήτησε από τους αναγνώστες του να ψηφίσουν ποιον προτιμούν για αντίπαλο του Ολυμπιακού στα playoffs και ο κόσμος ψήφισε τη Μπασκόνια στην πλειοψηφία του.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας της Euroleague έχοντας συγκάτοικο τη Ρεάλ, όμως οι Πειραιώτες την έχουν στην ισοβαθμία. Το Gazzetta έβαλε για άλλη μια φορά στην εξίσωση τους αναγνώστες του και τους ζήτησε να ψηφίσουν ποια ομάδα θέλουν για αντίπαλο της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα στα playoffs.

Στην... ζυγαριά μπήκαν οι Μακάμπι, Παρτίζαν, Μπασκόνια, Εφές και Ζάλγκιρις και ο κόσμος έδειξε την προτίμηση του. Ψήφισαν περίπου 7.000 άτομα και επέλεξαν τη Μπασκόνια με ποσοστό 39% και 2.710 ψήφους. Πίσω της ήταν η Ζάλγκιρις με 2.411 ψήφους και ποσοστό 35%.

Πάντως ο κόσμος έδειξε πως δεν θέλει τη Μακάμπι, η οποία συγκέντρωσε το 7% των ψήφων, ενώ ανεπιθύμητες ήταν η Εφές και η Παρτίζαν. Λίγες μέρες έμειναν για να μάθουμε την αντίπαλο του Ολυμπιακού, o οποίος σήμερα (21:30) κοντράρεται με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ στο ντέρμπι αιωνίων.

Δείτε τα αποτελέσματα

γ

@Photo credits: eurokinissi