Γουίνστον: Μιλά για τον χαμό του αδερφού του που αυτοκτόνησε το 2019 (vid)

Γουίνστον: Μιλά για τον χαμό του αδερφού του που αυτοκτόνησε το 2019 (vid)

Ο Γουίνστον απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα
Η EuroLeague παρουσίασε ένα συγκινητικό βίντεο με τον Κάσιους Γουίνστον να μιλά για την οικογένειά του, αλλά και τον αυτόχειρα αδερφό του που αποτελεί κίνητρο για τον ίδιο.

Λίγο πριν η Μπάγερν τεθεί αντιμέτωπη με τον Παναθηναϊκό (28/03), η EuroLeague εστίασε στον Κάσιους Γουίνστον και τη ζωή του που στιγματίστηκε από μία συγκλονιστική ιστορία.

Μετά την εισαγωγή του για τον τρόπο που μεγάλωσε στην αγαπημένη του πόλη, το Ντιτρόιτ, ο Γουίνστον μιλά για το δέσιμο της οικογένειάς του που πάλεψε να ξεπεράσει την αυτοκτονία του αδερφού του, Ζακ, τον Νοέμβρη του 2019.

«Καθένας είχε το κομμάτι του και ο Ζακ ήταν εκείνος που φρόντιζε ώστε όλοι να γελούν, να είναι χαλαροί και να μην αγχώνονται πολύ. Κρατούσε την οικογένεια ενωμένη Θα ήταν εκεί να βάλει το χαμόγελο στο πρόσωπό σου και να πει κάτι... χαζό. Το πιο τρελό είναι ότι δεν το αντιλαμβάνεσαι μέχρι να χαθεί. Αλλά από τη στιγμή που χάνεται νιώθεις το κενό και σου λείπει συνέχεια.

Είχε τα δικά του προβλήματα και τους δικούς του "δαίμονες". Δεν ήθελε να το μεταφέρει σε κανέναν. Ήταν ο αδερφός μου, είναι ο αδερφός μου και θα είναι για πάντα. Είναι μαζί μου! Όσο περπατάω, αναπνέω και μιλάω θα είναι μαζί μου...» είπε.

Και εξήγησε πως «Πριν από κάθε παιχνίδι προσεύχομαι και μιλάω με τον αδερφό μου. Πάντα έχεις κάτι που πρέπει να ανησυχήσεις και να φτιάξεις, αλλά τα 3-4 λεπτά πριν από κάθε παιχνίδι όλα είναι γαλήνια, έχω χρόνο για να καθαρίσω το κεφάλι μου και να μιλήσω με τον αδερφό μου. Ξέρω ότι είμαστε ακόμα συνδεδεμένοι και ότι με παρακολουθεί ακόμα.

Κάποιες φορές λυγίζω, είναι κομμάτι του να γιατρεύεσαι και να μεγαλώνεις. Δεν μπορώ να λέω ότι όλα είναι υπέροχα. Κάποιες ημέρες δεν θέλω να παλέψω, θέλω να τα παρατήσω, αλλά σκέφτομαι ότι εκείνος θα ήθελε να συνεχίσω να παλεύω, οπότε θέλω να είμαι σίγουρος ότι ο αδερφός μου είναι υπερήφανος, όπως και η οικογένειά μου και εγώ ο ίδιος».