Κάρολ για Σπανούλη: «Λιγότερο ή περισσότερο τον είχα υπό έλεγχο στον τελικό του 2015»

Ο Τζέι Σι Κάρολ με αντίπαλο τον Βασίλη Σπανούλη στον τελικό του 2015.
Ο Τζέι Σι Κάρολ θυμήθηκε τον τελικό του 2015 και το μαρκάρισμα πάνω στον Βασίλη Σπανούλη.

Ο Τζέι Σι Κάρολ άφησε στην άκρη το μπάσκετ. Και πλέον σε μία φάρμα στη Γιούτα επιχειρεί να κάνει τα πρώτα του βήματα ως αγρότης. Ο Αμερικανός γκαρντ με 709 στη Ρεάλ Μαδρίτης λογίζεται ως μία από τις κεντρικές της μορφές.

Ο Κάρολ μίλησε στη Relevo για την εμπειρία του και ανάμεσα σε όσα είπε, αφορούν τον Βασίλη Σπανούλη και τον τελικό της EuroLeague το 2015.

«Σπανούλης! Τον είχα, λιγότερο ή περισσότερο υπό έλεγχο. Η άμυνα πάνω του είναι μία μεγάλη πρόκληση για οποιονδήποτε, ειδικά αν μιλάμε για έναν τελικό. Ήταν μία τεράστια πρόκληση. Το καλό ήταν ότι δεν είχα χρόνο να το σκεφτώ , επειδή η απόφαση πάρθηκε λίγο πριν από τον τελικό. Τουλάχιστον σε εκείνο το ματς πήγε καλά», είπε ο 39χρονος Κάρολ, με τον Σπανούλη να έχει μόλις 3 πόντους σε 31 λεπτά.

Παράλληλα, ο Κάρολ εξέφρασε την επιθυμία του να αποσυρθεί η φανέλα με τον αριθμό «20», αφού πρόκειται για τον μακροβιότερο ξένο παίκτη της «Βασίλισσας».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.