Το Hoopsify «στέλνει» τους αστέρες του ΝΒΑ στην EuroLeague: Ο Γιάννης στον Ολυμπιακό και ο Luka στον Παναθηναϊκό (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ως παίκτης του Ολυμπιακού
Το Hoopsify του YouTube έβγαλε στην κυκλοφορία ένα τρομερό βίντεο με τους αστέρες του ΝΒΑ σε ομάδες της EuroLeague. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στον Ολυμπιακό, ο Λούκα Ντόντσιτς στον Παναθηναϊκό.

Πολλές φορές έχουμε αναρωτηθεί ποιες ομάδες της EuroLeague θα μπορούσαν να ταιριάξουν στους αστέρες του NBA. Το Hoopsify μέσω του καναλιού του στο YouTube κάνει αυτή τη σκέψη πραγματικότητα και με τα playoffs να πλησιάζουν και στις δύο διοργάνωσεις "χρίζει" τους πρωταθλητές με τρομερές "συνδέσεις".

Ξεκινώντας από τον Κέβιν Ντουράντ, εκείνος γίνεται συμπαίκτης με τον φίλο του, Μάικ Τζέιμς, στη Μονακό, με το βίντεο να τον δείχνει στη μεγάλη του κόντρα με τον Τζοέλ Εμπίντ, ο οποίος φοράει τη φανέλα της Άλμπα Βερολίνου.

Ο Νίκολα Γιόκιτς γίνεται παίκτης της Μπάγερν, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο... μεγαλουργεί με τα χρώματα του Ολυμπιακού και ο Λούκα Ντόντσιτς παίρνει το Νο77 από τους Μάβερικς και ενσωματώνεται στον Παναθηναϊκό.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο με τους αστέρες του ΝΒΑ σε ομάδες της EuroLeague:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.