Παππάς: «Να παίξουμε το παιχνίδι μας, έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τη σκληράδα της Παρτίζαν» (vid)

O Χρήστος Παππάς θα αναλάβει καθήκοντα πρώτου προπονητή στον Ολυμπιακό, λόγω της ασθένειας του Γιώργου Μπαρτζώκα.
Ο Χρήστος Παππάς μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση του Ολυμπιακού στην έδρα της Παρτίζαν για την 30ή αγωνιστική της EuroLeague (24/2, 21:00).

O Χρήστος Παππάς θα αναλάβει καθήκοντα πρώτου προπονητή στον Ολυμπιακό, λόγω της ασθένειας του Γιώργου Μπαρτζώκα. Και λίγο πριν από την αναχώρηση της ομάδας του Ολυμπιακού, για το εκτός έδρας ματς της 30ής αγωνιστικής κόντρα στην Παρτίζαν (24/2, 21:00), ο υπηρεσιακός προπονητής των Πειραιωτών μίλησε για το ματς απέναντι στο συγκρότημα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χρήστος Παππάς:

  • «Ομάδα με σκληράδα, αρκετό ταλέντο και έναν εξαιρετικό προπονητή. Δεν είναι εύκολο, γιατί ο κάθε αντίπαλος πρέπει να επιβάλλει το δικό του ρυθμό σε άμυνα και σε επίθεση, κοινώς πρέπει να παίξουμε τα δικά μας πράγματα και να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τη σκληράδα», είπε για την Παρτίζαν.
  • Για το κίνητρο του Ολυμπιακού να κλειδώσει το πλεονέκτημα και της Παρτίζαν να μπει στα play-offs: «Αν δεν είναι η πρώτη δουλειά που πρέπει να κάνουμε, είναι σίγουρα μέσα στην πεντάδα των πραγμάτων που πρέπει να κάνουμε. Ο έλεγχος των συναισθημάτων, κυρίως, λόγω της έδρας, της επιθυμίας του αντιπάλου, του κινήτρου, όλα αυτά θα παίξουν ρόλο».
  • Για τη φρεσκάδα του Ολυμπιακού από τα απανωτά ματς: «Είχαμε πολλά ματς, αλλά το ροτέισον που έπρεπε να γίνει, έγινε. Πώς θα είμαστε αύριο, θα το δούμε στο ματς».

@Photo credits: INTIME