Παπαγιάννης: «Δύσκολα πλέον στη Euroleague, να διεκδικήσουμε το Κύπελλο»

Newsroom
Παπαγιάννης: «Δύσκολα πλέον στη Euroleague, να διεκδικήσουμε το Κύπελλο»
O Γιώργος Παπαγιάννης μίλησε μετά την ήττα του Παναθηναϊκού με τη Μπασκόνια και παραδέχθηκε πως πλέον τα πράγματα είναι δύσκολα στη Euroleague.

O Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τη Μπασκόνια και ο Γιώργος Παπαγιάννης στάθηκε στη μεγάλη μέρα του Χάουαρντ, ενώ πρόσθεσε πως πλέον η ομάδα του θα πρέπει να κάνει τα πάντα για να διεκδικήσει το Κύπελλο, το Final 8 που έρχεται την μεθεπόμενη εβδομάδα..

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA

Aρχικά ανέφερε: «Ξεκινήσαμε καλά, αλλά στο δεύτερο δεκάλεπτο δεν πήγαμε καλά στην άμυνα. Επέβαλαν τον ρυθμό τους, έπρεπε να τους σταματήσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ο Χάουαρντ βρέθηκε σε μεγάλη μέρα. Το τρίποντο και ο αιφνιδιασμός το δυνατό τους σημείο. Κρατάμε το μαχητικό μας πνεύμα από το παιχνίδι»

Για τους Τόμας και Αγραβάνη: «Ο Δημήτρης είναι μαχητικός και επιθετικός σε άμυνα και επίθεση. Ξέρουμε τι μπορεί να μας δώσει. Εξαιρετικός σουτέρ ο Τόμας και τον περιμένουμε να ενσωματωθεί με την ομάδα και να μας βοηθήσει».

Για το Final 8 του Κυπέλλου: «Είναι δύσκολα πλέον στην Εuroleague. Πρέπει ο καθένας να κάνει το οτιδήποτε για να διεκδικήσουμε τον τίτλο του Κυπέλλου. Το γνωρίζουν και οι νέοι παίκτες και πρέπει να προετοιμαστούμε και για αυτόν τον στόχο».