Πενιαρόγια: «Η EuroLeague είναι μια βόμβα, ο Παναθηναϊκός μπορεί να παίξει πολύ καλό μπάσκετ»

Γιάννης Σταυρουλάκης
Πενιαρόγια: «Η EuroLeague είναι μια βόμβα, ο Παναθηναϊκός μπορεί να παίξει πολύ καλό μπάσκετ»
Ο προπονητής της Μπασκόνια, Τζοάν Πενιαρόγια σχολίασε την πιο ανταγωνιστική EuroLeague των τελευταίων ετών, εξηγώντας πως ο Παναθηναϊκός θέλει να βγάλει αντίδραση στη Βιτόρια (3/2, 21:30) έπειτα από την ήττα στη Μαδρίτη.

Η Μπασκόνια φιγουράρει στην έκτη θέση της κατάταξης στην EuroLeague, έχοντας το ίδιο ρεκόρ (12-10) με τη Ζάλγκιρις και τη Βαλένθια ενώ ο προπονητής των Βάσκων, Τζοάν Πενιαρόγια υπενθύμισε πως τα δεδομένα συνεχώς αλλάζουν.

«Αυτή η EuroLeague είναι μια βόμβα! Από έκτος μπορείς να βρεθείς ξαφνικά δέκατος» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πενιαρόγια, τονίζοντας όσον αφορά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στη Fernando Buesa Arena: «Προέρχονται από ένα πολύ δύσκολο ματς στο WiZink Center όπου η Ρεάλ Μαδρίτης υπερείχε εξ αρχής. Θα έλθουν στη Βιτόρια ψάχνοντας αντίδραση. Ο Παναθηναϊκός έχει τις δυνατότητες να παίξει πολύ καλό μπάσκετ. Στο τελευταίο παιχνίδι τους στο ΟΑΚΑ κόντρα στη Ζάλγκιρις ήταν πίσω στο σκορ για 15 ή 16 πόντους και στο δεύτερο κέρδισαν με... 40».

Η Μπασκόνια ηττήθηκε το βράδυ της Τρίτης 31/1 από την Αρμάνι Μιλάνο ενώ ο Πενιαρόγια έχει κανονικά στη διάθεσή του τον Μάρκους Χάουαρντ, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στον πρόσφατο αγώνα με τη Μούρθια.

@Photo credits: ACB Media