Μπαρτζώκας: «Ο κόσμος εκτιμά τη συνέπεια μας, θα μπορούσαμε να κερδίσουμε πιο εύκολα»

Newsroom
Μπαρτζώκας: «Ο κόσμος εκτιμά τη συνέπεια μας, θα μπορούσαμε να κερδίσουμε πιο εύκολα»
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στη συνέπεια του Ολυμπιακού, αλλά και στα επιθετικά ριμπάουντ της Μακάμπι.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Μακάμπι με 95-89 και συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή της Euroleague. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας (έφτασε τις 100 νίκες με τους Πειραιώτες στη Euroleague) στάθηκε στα 16 επιθετικά ριμπάουντ της Μακάμπι, ενώ πρόσθεσε πως δεν έχει να παραπονεθεί για κάτι για την απόδοση της ομάδας του στο παρκέ.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου

«Είναι μια σημαντική νίκη μετά την πολύ κακή εικόνα μας αμυντικά στην πρώτη περίοδο. Πλην του πρώτου δεκαλέπτυου είχαμε το προβάδισμα. Δεν ήταν μια αγχωτική νίκη κόντρα στη Μακάμπι. Θα μπορούσαμε να πάρουμε πιο εύκολα τη νίκη. Μας... πόνεσαν τα 16 επιθετικά ριμπάουντ της Μακάμπι. Ξέραμε ότι θα πάρουν ριμπάουντ γιατί είναι από τις κορυφαίες σε αυτό τον τομέα στη Euroleague. Θα έπρεπε να ήμασταν καλύτεροι σε αυτόν τον τομέα. Σε όλους τους άλλους τομείς της άμυνας ήμασταν καλοί. Και στην επίθεση μας ήμασταν πολύ καλοί. Αν δεν ήταν το ποσοστό ματς τέτοιο σε βολές και τρίποντα, θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει πάνω από 100 πόντους.. Δεν έχω να παραπονεθώ για κάτι. Ήταν άλλη μια πολύ καλή βραδιά για τους φιλάθλους και τους παίκτες».

Για τους Σλούκα και Μπλακ: «Ξέρω ότι έχει μυικό σπασμό ο Σλούκας και θα εκτιμηθεί αύριο η κατάσταση του. Θα δούμε αύριο. Δεν φαίνεται κάτι σοβαρό. Για τον Μπλάκ, αρκετοί παίκτες από τον πάγκο έπαιξαν καλά σαν τον Λαρεντζάκη, τον Πίτερς, τον ΜακΚίσικ, τον Μπλακ. Ο Ταρίκ έκανε πολύ καλό παιχνίδι. Έχουμε ένα μεγάλο ρόστερ και η χρονιά είναι μεγάλη».

Για την 100η νικη του στον πάγκο του Ολυμπιακού στη Euroleague: «Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό, το να βοηθάω την ομάδα, ένα πολύ μεγάλο club σαν τον Ολυμπιακό. Συνεχίζουμε να είμαστε δυνατοί ανταγωνιστές για την 8άδα. Δείχνουμε μια αξιοσημείωτη συνέπεια και αυτό έχει εκτιμηθεί από τον κόσμο. Αυτό φαίνεται και στις 0/4 βολές του Φαλ και τα δύο πολύ άστοχα τρίποντα του Λαρεντζάκη. Ο κόσμος μας τους ενθάρρυνε. Η σύνδεση του κόσμου με την ομάδα μόνο καλό μπορεί να μας κάνει»