Ματέο: «Ο Μπαρτζώκας είναι φαινόμενο ως προπονητής, ο Ολυμπιακός είναι σούπερ ομάδα»

Ματέο: «Ο Μπαρτζώκας είναι φαινόμενο ως προπονητής, ο Ολυμπιακός είναι σούπερ ομάδα»
Ο Τσους Ματέο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό και τον Γιώργο Μπαρτζώκα ενόψει της μεταξύ τους αναμέτρησης στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (20/1, 21:00).

Η Ρεάλ Μαδρίτης ταξίδεψε με προβλήματα τραυματισμών στην Αθήνα για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο κατάμεστο ΣΕΦ, με δεδομένο ότι ο Τσους Ματέο δεν μπορεί να υπολογίζει στους Σέρχιο Ροντρίγκεθ, Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος και Αλμπέρτο Αμπάλντε.

Σε κάθε περίπτωση, οι Μαδριλένοι φιγουράρουν στην κορυφή της κατάταξης πριν από το τζάμπολ της 20ής αγωνιστικής και ο Τσους Ματέο σχολίασε την προσεχή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

«Νομίζω ότι μπορεί να γίνει παραλληλισμός όσον αφορά τη δομή των δυο ομάδων. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που οι οπαδοί της ταυτίζονται απόλυτα, με παίκτες που σημάδεψαν μια εποχή (Σπανούλης, Πρίντεζης) και άλλους που έχουν αποκτήσει σημαντικό ρόλο (Σλούκας, Παπανικολάου, Βεζένκοβ). Δίνουν μεγάλο βάρος στο επιθετικό και το αμυντικό παιχνίδι τους. Επίσης, είναι πολύ καλά προπονημένοι. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι φαινόμενο ως προπονητής. Μου αρέσει πολύ η δουλειά που κάνει. Ο Ολυμπιακός έχει αποκτήσει αυτοματισμούς εδώ και καιρό, ξέρουν τι θέλουν στο γήπεδο. Άλλοι παίκτες όπως ο Γουόκαπ, ο Λαρεντζάκης και ο ΜακΚίσικ μπορούν να μπουν στην εξίσωση, το ίδιο ο Πίτερς και ο Μπολομπόοι. Μου φαίνεται μια σούπερ ομάδα» εξήγησε ο κόουτς της Ρεάλ Μαδρίτης πριν από την αναχώρηση για την Αθήνα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.