Παναθηναϊκός: Κανονικά ο Μπέικον με Φενέρ, αμφίβολοι Λι και Μποχωρίδης

Γιώργος Κούβαρης
Παναθηναϊκός: Κανονικά ο Μπέικον με Φενέρ, αμφίβολοι Λι και Μποχωρίδης
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε (10/1, 21:30) και ο Ντέγιαν Ράντονιτς μπορεί να υπολογίζει στον Ντουέιν Μπέικον ωστόσο η συμμετοχή των Πάρις Λι και Λευτέρη Μποχωρίδη είναι αμφίβολη.

Ο Παναθηναϊκός αρχίζει τις υποχρεώσεις της στη «διαβολοβδομάδα» της EuroLeague κόντρα στη Φενέρ (10/1, 21:30) που μετράει πέντε συνεχόμενες ήττες στη διοργάνωση και ο Ντέγιαν Ράντονιτς είδε τους Ντουέιν Μπέικον και Παναγιώτη Καλαϊτζάκη να βγάζουν κανονικά τη σημερινή προπόνηση.

Ο Μπέικον ταλαιπωρήθηκε από γρίπη τις προηγούμενες ημέρες ενώ σε ό,τι αφορά τον Καλαϊτζάκη, ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη μέση και τέθηκε στη διάθεση του Μαυροβούνιου προπονητή.

Αντίθετα, εκτός προπόνηση έμειναν οι Πάρις Λι (ενοχλήσεις στη δεξιά γάμπα) και Λευτέρης Μποχωρίδης (ενοχλήσεις στη μέση) κι έτσι η συμμετοχή τους είναι αμφίβολη.

Από 'κει και πέρα, ο Μάριους Γκριγκόνις αναμένεται στην Αθήνα το βράδυ της Δευτέρας 9/1 έπειτα από την ειδική άδεια που έλαβε ώστε να μεταβεί στη Λιθουανία για να παραστεί στην κηδεία του παππού του.