EuroLeague: Το εντυπωσιακό promo βίντεο με Σλούκα και... Πρίντεζη (vid)

EuroLeague: Το εντυπωσιακό promo βίντεο με Σλούκα και... Πρίντεζη (vid)

EuroLeague: Το εντυπωσιακό promo βίντεο με Σλούκα και... Πρίντεζη (vid)
Η EuroLeague κυκλοφόρησε το νέο promo βίντεο ενόψει της ερχόμενης σεζόν στο οποίο λαμβάνουν συμμετοχή τόσο ο Κώστας Σλούκας, όσο και ο Γιώργος Πρίντεζης!

«Μπείτε στον λαβύρινθο της EuroLeague» είναι μήνυμα για τη νέα σεζόν που βρίσκεται προ των πυλών στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Οι διοργανωτές παρουσίασαν το promo βίντεο για την αγωνιστική περίοδο, καθώς οι ομάδες μετρούν αντίστροφα για την έναρξη της Πέμπτης (06/10).

«Στην πορεία, θα υπάρξουν δυσκολίες και αγώνες, λανθασμένα ξεκινήματα και αδιέξοδα – όλα αυτά πρέπει να ξεπεραστούν. Όταν κάθε παιχνίδι έχει σημασία, σε μια ερώτηση στιγμών, όλα μπορούν να αλλάξουν»... Αυτό είναι και το story γύρω από το οποίο εκτυλίσσονται τα γεγονότα.

Πρωταγωνιστούν οι Έντι Ταβάρες, Τόμας Σατοράνσκι, Μπράιαν Ντάνστον, αλλά και ο Κώστας Σλούκας που μπαίνουν στο ρόλο για τη mini ταινία που παρουσιάζει η διοργάνωση. Το φινάλε είναι εξίσου εντυπωσιακό με τον Γιώργο Πρίντεζη να έχει ολοκληρώσει την παρουσία του στα παρκέ, εξακολουθώντας ωστόσο να προσελκύει το ενδιαφέρον, τονίζοντας πως «θα βρεις τον δρόμο σου». Ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού είναι αυτός κιόλας ου επιλέχθηκε για να ντύσει με τη φωνή του το βίντεο.

Δείτε το βίντεο της EuroLeague για τη νέα σεζόν: