Παναθηναϊκός: Ημέρα... τελικών στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» με αντίπαλο την Αρμάνι

Παναθηναϊκός: Ημέρα... τελικών στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» με αντίπαλο την Αρμάνι

Σταυρούλα Μουστακάτου
Παναθηναϊκός: Ημέρα... τελικών στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» με αντίπαλο την Αρμάνι
Δεύτερη ημέρα για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» με τον μικρό τελικό και τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει την Αρμάνι... για το τρόπαιο.

Η «αυλαία» της 4ης έκδοσης του «Παύλος Γιαννακόπουλος» πέφτει με τη δεύτερη και τελευταία ημέρα αναμετρήσεων στο ΟΑΚΑ που περιέχει τελικούς και... μετάλλια.

Ο Παναθηναϊκός στην πρεμιέρα του κόντρα στην Αναντολού Εφές ήταν ωραίος και ελκυστικός στο πρώτο δυνατό τεστ ενόψει της ερχόμενης σεζόν και επικράτησε με 86-71. Σε μία βραδιά όπου στο matrix του γηπέδου παρουσιάστηκε επίσημα ο Ματέους Πονίτκα, ενώ έγιναν και τα...αποκαλυπτήρια της νέας καρό φανέλας για το «τριφύλλι».

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς με το τέλος του ματς δήλωσε ικανοποιημένος τονίζοντας πως η ομάδα του έκανε το καλύτερο παιχνίδι της προετοιμασίας, την ώρα που ο Γιώργος Παπαγιάννης αποκάλυψε τί τον είχε συμβουλεύσει ο Παύλος Γιαννακόπουλος σε μία από τις συναντήσεις τους.

Το βράδυ του Σαββάτου (24/09) θα παραταχθεί στο παρκέ του ΟΑΚΑ με την Αρμάνι που παρά τις απουσίες της επικράτησε της Μακάμπι.

Στον άλλο αγώνα της ημέρας η Μακάμπι θα αντιμετωπίσει την Εφές για την τρίτη θέση του τουρνουά στις 18:00. Θυμίζουμε πως οι Ισραηλινοί είχαν αιτηθεί να αγωνιστούν εκείνη την ώρα σε κάθε περίπτωση για να επιστρέψουν άμεσα στη χώρα τους για την Πρωτοχρονιά των Εβραίων, με τον Παναθηναϊκό να κάνει δεκτή την συγκεκριμένη συνθήκη, χωρίς τελικά να χρειαστεί.

Το πρόγραμμα για το Σάββατο (24/9):

18:00 Μακάμπι - Εφές

21:00 Παναθηναϊκός - Αρμάνι