Παναθηναϊκός: Τεστάρει τις δυνάμεις του στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Παναθηναϊκός: Τεστάρει τις δυνάμεις του στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Νίκος Καρφής
Παναθηναϊκός: Τεστάρει τις δυνάμεις του στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»
O Παναθηναϊκός ρίχνεται στη μάχη του 4ου τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» στο ΟΑΚΑ, εκεί όπου θα κοντραριστεί με την Αρμάνι.

Έφτασε η στιγμή της πρόβας τζενεράλε ενόψει της νέας σεζόν για τον Παναθηναϊκό και λίγες μέρε πριν το Super Cup, όπου θα κριθεί ο πρώτος τίτλος στην Ρόδο. Οι παίκτες του Ντέγιαν Ράντονιτς θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο 4ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» στο ΟΑΚΑ, σε ένα σκληρό τεστ με την πρωταθλήτρια Ευρώπης Εφές (21:00, ΕΡΤ3). Στις 18:00 (ΕΡΤ3) η Αρμάνι θα παίξει με τη Μακάμπι.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε στη συνέντευξη Τύπου του τουρνουά και στάθηκε μεταξύ άλλων και στις αλλαγές στη Euroleague, ενώ ανέφερε πως «αν μέναμε στα καλοκαιρινά συμπεράσματα τα τελευταία 15 χρόνια, κάθε χρόνο ο Ολυμπιακός θα ήταν νταμπλούχος». Από την πλευρά των παικτών ο Γιώργος Παπαγιάννης ανέφερε πως ήταν παιδικό του όνειρο να είναι ο αρχηγός του Παναθηναϊκού.

Από τη Μακάμπι ο Όντεντ Κάτας τόνισε πως βλέπει την φωτογραφία του Παύλου Γιαννακόπουλου και συγκινείται. Φυσικά οι... πράσινοι κινούνται σε ρυθμόυς Ματέους Πονίτκα, αφού από την Πέμπτη 23 Σεπτέμβρη η Ρέτζιο Εμίλια ανακοίνωσε την μεταγραφή του Πολωνού στον Παναθηναϊκό, ολοκληρώνοντας και επίσημα το «deal» μεταξύ των δύο πλευρών.

Το πρόγραμμα

Παρασκευή 23/9

18:00 Αρμάνι - Μακάμπι

21:00 Παναθηναϊκός - Εφές

Σάββατο 24/9

18:00 Μικρός τελικός

21:00 Τελικός

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.