Φενέρμπαχτσε: Επέκταση συμβολαίου για τον Ακπινάρ

Φενέρμπαχτσε: Επέκταση συμβολαίου για τον Ακπινάρ

Φενέρμπαχτσε: Επέκταση συμβολαίου για τον Ακπινάρ
Με κάθε επισημότητα θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Φενέρμπαχτσε και τη νέα σεζόν ο Ισμέτ Ακπινάρ που ανανέωσε την συνεργασία του με το τουρκικό κλαμπ.

Ανανεώσεων συνέχεια στο στρατόπεδο της Φενέρμπαχτσε, με τους Τούρκους έπειτα από την παραμονή του Μαχμούτογλου έως και το 2024, ανακοίνωσαν την επέκταση του συμβολαίου του Ισμέτ Ακνιπάρ χρησιμοποιώντας την οψιόν ανανέωσης.

Ο 27χρονος Γερμανός γκαρντ θα συνεχίσει να ενισχύει την περιφερειακή γραμμή της ομάδας της Κωνσταντινούπολης, η οποία πλέον έχει στο «τιμόνι» της τον Δημήτρη Ιτούδη. Τη σεζόν που μας πέρασε, ο Ακπινάρ στην EuroLeague κατέγραψε 4.8 πόντους με 0.7 ριμπάουντ και 0.9 ασίστ στα λεπτά που αγωνίστηκε.

Η Φενέρ ανήρτησε τη σχετική είδηση λέγοντας πως «ευχόμαστε αυτή η συμφωνία να είναι ωφέλιμη για την ομάδα και ευχόμαστε στον παίκτη μας να έχει μία νικηφόρα σεζόν με τίτλους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.