Μπαρτσελόνα και Ρεάλ θέλουν τον Zοέλ Πάρα, χαρούμενος στη Μπανταλόνα δηλώνει ο παίκτης

Μπαρτσελόνα και Ρεάλ θέλουν τον Zοέλ Πάρα, χαρούμενος στη Μπανταλόνα δηλώνει ο παίκτης
Οι Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Ζοέλ Πάρα Λόπεθ, με τον 22χρονο φόργουορντ να δηλώνει χαρούμενος που βρίσκεται στις τάξεις της Μπανταλόνα.

Όπως μετέδωσε το BasketNews, οι δύο ισπανικές υπερδυνάμεις ενδιαφέρονται για την απόκτηση του 22χρονου φόργουορντ (2.02μ.), Ζοέλ Πάρα Λόπεθ. Τόσο η Μπαρτσελόνα, όσο κι η Ρεάλ Μαδρίτης παρακολουθούν στενά την υπόθεση του, ωστόσο ο νεαρός αθλητής δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2025 με τη Μπανταλόνα. Η ρήτρα αποδέσμευσης που υπάρχει σε αυτό, μάλιστα, είναι αρκετά υψηλή, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ξεπερνά το 1 εκατ. ευρώ.

Ο Πάρα μέτρησε φέτος 8.7 πόντους, 4.4 ριμπάουντ και 0.9 ασίστ ανά 23.8' σε 34 αγώνες της κανονικής περιόδου στην ACB, ενώ στο EuroCup κατέγραψε αντίστοιχα 10.6 πόντους, 4.9 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ σε 18 παιχνίδια, σουτάρωντας με 32% από το τρίποντο.

Πάντως, ερωτηθείς από το κανάλι Movistar μετά το χθεσινό παιχνίδι των playoffs της Μπανταλόνα με τη Τενερίφη σχετικά με το αν τον επηρεάζουν οι φήμες για το μέλλον του, απάντησε: «Είμαι χαρούμενος εδώ, βρίσκομαι στη Μπανταλόνα από 5 χρονών. Το μόνο που σκέφτομαι είναι τα playoffs. Έχω δηλώσει στην οικογένεια μου και τους εκπροσώπους μου πως δεν θέλω να ξέρω τίποτα απ' ότι ακούγεται. Θα δούμε στο μέλλον τι θα συμβεί».

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Πάρα αριθμεί ήδη 108 συμμετοχές στην καριέρα του στην ισπανική Λίγκα, ενώ από το 2020 είναι διεθνής με την Εθνική Ανδρών της Ισπανίας.