Λάσο για την τελευταία φάση: «Αν με ρωτάτε τώρα, έπρεπε να κάνουμε φάουλ»

Newsroom
Λάσο για την τελευταία φάση: «Αν με ρωτάτε τώρα, έπρεπε να κάνουμε φάουλ»
Ο Πάμπλο Λάσο στη συνέντευξη Τύπου μετά τον τελικό κλήθηκε να απαντήσει για το αν θα έπρεπε να γίνει φάουλ ή όχι στην τελευταία φάση.

Η Αναντολού Εφές στέφθηκε πρωταθλήτρια για δεύτερη συνεχόμενη φορά επικρατώντας της Ρεάλ με 58-57 στον τελικό της EuroLeague.Το ενδιαφέρον στη συνέντευξη Τύπου, όπως ήταν φυσικό, στράφηκε στην τελευταία και... πολυσυζητημένη φάση και το αν θα έπρεπε οι παίκτες της Ρεάλ να κάνουν φάουλ. Ο Πάμπλο Λάσο εμφανίστηκε μετανιωμένος, λέγοντας πως μετά από μία ήττα πολλά μπορούν να ειπωθούν και πως «ναι θα έπρεπε να γίνει φάουλ».

Πιο αναλυτικά είπε: «Ήμασταν στο -1, ήταν δύσκολη η απόφασή μας. Ηττηθήκαμε. Όταν χάνεις αποφασίζεις ότι θα έπρεπε να έχεις κάνει φάουλ. Όμως, πίστεψα πως με τον χρόνο που έμενε, τα 3+ δευτερόλεπτα, μπορούσαμε να παίξουμε άμυνα και να έχουμε την τελευταία κατοχή. Δεν πήραμε το ριμπάουντ και δεν εκδηλώσαμε επίθεση. Η Εφές έπαιξε έξυπνα στην τελευταία κατοχή. Αστόχησε, αλλά δεν πήραμε το ριμπάουντ. Αν με ρωτάτε τώρα, θα έπρεπε να κάνουμε φάουλ. Δεν ξέρω τι θα γινόταν».