Βεζένκοβ στην εκπομπή του Gazzetta: «Μου αρέσει η ευθύνη, βγαίνω μπροστά και στα κακά» (vid)

Newsroom
Βεζένκοβ στην εκπομπή του Gazzetta: «Μου αρέσει η ευθύνη, βγαίνω μπροστά και στα κακά» (vid)
Ο Σάσα Βεζένκοβ μίλησε στο Live του Gazzetta από το γήπεδο του Βελιγραδίου αναφερόμενος στον ημιτελικό με την Εφές και το σουτ του Μίτσιτς που έκρινε το ματς.

Ο Σάσα Βεζένκοβ στάθηκε μπροστά στην κάμερα και τους απεσταλμένους του Gazzetta για το Live του Final Four 2022 στην Stark Arena και αναφέρθηκε τόσο στο τελευταίο σουτ του Μίτσιτς που έκρινε το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Εφές, όσο και... στην επόμενη μέρα και το πρωτάθλημα.

Πόσες φορές έχει δει το τελευταίο σουτ:

«Και να μην θες να την δεις είναι παντού! Οπότε δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Το βλέπεις... Δεν έχω κάτι να πω για την τελευταία φάση, πιστεύω ότι προσπάθησα, ήμουν κοντά, αλλά ένας μεγάλος παίκτης έχει βάλει ένα τεράστιο σουτ. Το θέμα ήταν να μην φτάσουμε στην τελευταία φάση. Αφού φτάσαμε εκεί, έτσι είναι το μπάσκετ, το έβαλε, συγχαρητήρια, μπράβο του!»

Πώς είναι η επόμενη μέρα:

«Σίγουρα δύσκολη, σίγουρα με στεναχώρια, σίγουρα υπάρχει πίκρα! Δεν χάνουμε την μεγάλη εικόνα, ότι είναι μεγάλη επιτυχία το ότι φτάσαμε μέχρι εδώ. Όταν παίζεις σε έναν ημιτελικό και χάνεις στο σουτ, δεν μπορείς να το ξεχάσεις τόσο εύκολα... Πρέπει να μείνουμε δυνατοί, ενωμένοι συγκεντρωμένοι γιατί ο μεγάλος στόχος είναι μπροστά μας».

Για την ευθύνη που ανέλαβε για το τελευταίο σουτ του Μίτσιτς:

«Μου αρέσει η ευθύνη και όπως 9 μήνες τώρα βγαίνουμε μπροστά στα καλά, έτσι αποφάσισα χθες να βγω και στα κακά. Γιατί δεν μου αρέσει να κρύβομαι! Το άγχος σίγουρα υπάρχει και είναι υποσυνείδητο, αλλά πιστεύω ότι είχαμε νευρικότητα. Φάνηκε και στα τελευταία πέντε λεπτά, όταν κάναμε λες και χάναμε 10 πόντους. Προσπαθούσαμε να βάλουμε καλάθι εκτός συστήματος, βεβιασμένα και δυστυχώς σε αυτό το επίπεδο η κάθε λεπτομέρεια μετράει και φάνηκε στο τέλος».

«Αυτό που θέλω να πω και είμαι σίγουρος είναι ότι αυτή η πίκρα και αυτή η στεναχώρια θα ενώσει την ομάδα και προσωπικά και ομαδικά. Ώστε να πάρουμε το πρωτάθλημα, αλλά και να βάλουμε τις βάσεις για να καταφέρουμε η παρουσία μας φέτος να μην είναι πυροτέχνημα, αλλά να το σταθεροποιήσουμε».

Αν μαθαίνει κανείς περισσότερα από τις ήττες παρά από τις νίκες:

«Η νίκη όπως και να έρθει είναι καλύτερη. Αυτό που λένε ότι τα βάζει όλα κάτω από το χαλάκι, ας κερδίζαμε χθες και ας τα κάναμε όλα λάθος. Αλλά πρέπει να μάθουμε, δεν γυρνάει πίσω, δεν μπορούμε να γυρίσουμε το χθεσινό παιχνίδι πίσω. Είναι μία καινούργια μέρα και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για το πρωτάθλημα γιατί εξ αρχής ήταν ο βασικός μας στόχος».

Δείτε την συνέντευξη του Σάσα Βεζένκοβ:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.