Oλυμπιακός - Final Four 2022: Η εκπομπή του Gazzetta μετά τον ημιτελικό με την Εφές!

Newsroom
Oλυμπιακός - Final Four 2022: Η εκπομπή του Gazzetta μετά τον ημιτελικό με την Εφές!
«Ο Ολυμπιακός έβαλε τα χέρια του κι έβγαλε τα μάτια του» τόνισε ο Βig Sofo στην εκπομπή του Gazzetta μετά τον χαμένο ημιτελικό κόντρα στην Εφές τον οποίο σχόλιασαν επίσης ο Νίκος Παπαδογιάννης, ο Κωνσταντίνος Μελάγιες και ο Αντώνης Καλκαβούρας.

Την μεγάλη μάχη του Ολυμπιακού για πρόκριση στον Σαββατιάτικο τελικό της Euroleague την παρακολουθήσατε live και με την καλύτερη κάλυψη από τους 7 απεσταλμένους του Gazzetta που βρίσκονται στο Βελιγράδι με την ευγενική χορηγία του Τσίπουρου Καλαϊτζή!

Ο συγκλονιστικός αγώνας του Stark Arena με την συμπαράσταση των χιλιάδων «ερυθρόλευκων» φιλάθλων, δυστυχώς δεν είχε happy end για τους Πειραιώτες καθώς το τρίποντο του Μίτσιτς έδωσε στην Εφές Αναντολού το εισιτήριο του τελικού.

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης, ο Κωνσταντίνος Μελάγιες κι ο Αντώνης Καλκαβούρας υπό την καθοδήγηση του Βασίλη Τσίγκα που χειρίζεται κουμπιά και κάμερες ανέλυσε όλα όσα συνέβησαν στο ματς, τα σωστά, τα κρίσιμα, αλλά και τα λάθη που στέρησαν από τον Ολυμπιακό την πρόκριση.


Αρχικά ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης επισήμανε ότι ο Βεζένκοφ όντας κομβικός παίκτης για 3 δεκάλεπτα είχε προβλήματα, ενώ μιλώντας γενικά για το ματς τόνισε: «Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να χάσει στο buzzer beater. Έβαλε τα χέρια του κι έβγαλε τα μάτια του. Είχα πει κι από τα playoffs ότι ο Ντόρσεϊ πρέπει να ανεβάσει το παιχνίδι του. Ο Βεζένκοφ ήταν μαζεμένος και οι αλλαγές δεν βοήθησαν τον Ολυμπιακό.

Σε αυτά τα ματς θες εμπειρία. Ο Κώστας Παπανικολάου ήταν σε καλή κατάσταση σήμερα και στο τέλος δεν τον είδα. Ο Ντόρσεϊ με αυτά που έκανε μου θύμισε τα λόγια ενός προπονητή που μου είπε πως «όλοι οι ήρωες είναι νεκροί». Πρέπει να το δει λίγο. Για τον Βεζένκοφ δεν περίμενα να κάνει το τρομερό παιχνίδι. Τον περίμενα καλύτερο αλλά όχι κάτι παραπάνω. Πάντα είναι δύσκολο το πρώτο φάιναλ φορ. Υπάρχουν κομμάτια στο ματς του Ολυμπιακού που θα το δουν οι προπονητές και θα πουν πως κάτι πρέπει να αλλάξει, γιατί η Εφές δεν έκανε κάτι το τρομερό, αλλά είχε φοβερή κίνηση της μπάλας».

Όσο αφορά την επόμενη μέρα δύσκολη μέρα για τον Ολυμπιακό μετά από μια τέτοια πικρή ήττα, ο Sofo συνέστησε: «Να παραμείνει η ομάδα ενωμένη. Ήταν μια δύσκολη ήττα, αλλά ειδικά τα νέα παιδιά πρέπει να μάθουν από αυτές τις καταστάσεις, να παρουσιαστούν πιο έτοιμοι και να πάρουν και τις μεγάλες νίκες».

Στην κουβέντα μεταξύ των απεσταλμένων του Gazzetta τέθηκε και το ζήτημα αν τελικά ο Ολυμπιακός έπρεπε να κάνει φάουλ στο φινάλε και να έχει την μπάλα στα χέρια του ή αν σωστά πήγε με την άμυνα μέχρι τέλος έστω κι αν το πλήρωσε με το τρίποντο Μίτσιτς, με τους περισσότερους να συμφωνούν με την επιλογή του Γιώργου Μπαρτζώκα.