Σταυρόπουλος: «Θέλουμε να συνεχίσουν στην Αρμάνι οι Χάινς και Ροντρίγκεθ»

Σταυρόπουλος: «Θέλουμε να συνεχίσουν στην Αρμάνι οι Χάινς και Ροντρίγκεθ»

Σταυρόπουλος: «Θέλουμε να συνεχίσουν στην Αρμάνι οι Χάινς και Ροντρίγκεθ»
Ο general manager της Αρμάνι Μιλάνο, Χρήστος Σταυρόπουλος, μίλησε στο Rai Sport αναφορικά με την επιθυμια του club να ανανεώσει τη συνεργασία του με τους Κάιλ Χάινς και Σέρχιο Ροντρίγκεθ.

Ο Έλληνας παράγοντας διεμήνυσε πως υπάρχει η διάθεση από πλευράς του ιταλικού συλλόγου για επέκταση της συνεργασίας του με τους δύο πολύπειρους παίκτες. «Τα συμβόλαια τους λήγουν. Στο τέλος της σεζόν θα συζητήσουμε μαζί τους. Οι συγκεκριμένοι παίκτες ανήκουν στη σύγχρονη ιστορία της ομάδας μας, θα προσπαθήσουμε να βρούμε την κατάλληλη λύση και για τις δύο πλευρές. Σίγουρα θέλουμε να συνεχίζουν μαζί μας», εξήγησε ο Χρήστος Σταυρόπουλος.

Σε ο,τι αφορά το όνομα του Κέβιν Πάνγκος, το οποίο φέρεται να είχε απασχολήσει πρόσφατα την Αρμάνι Μιλάνο, ο Σταυρόπουλος ξεκαθάρισε ότι «δεν μου αρέσει να μιλάω για άλλους παίκτες, ως ένδειξη σεβασμού για όσους βρίσκονται αυτή τη στιγμή εδώ. Προφανώς είναι ένας σπουδαίος παίκτης, όπως αρκετοί άλλοι παίκτες. Προσπαθούμε να τελειώσουμε καλά τη σεζόν. Έπειτα θα κάνουμε οτιδήποτε είναι εφικτό για να βελτιώσουμε το ρόστερ μας».

Τέλος, σχετικά με το αν οι μέτοχοι (μεταξύ αυτών κι η Αρμάνι) της Euroleague έχουν συζητήσει για το τι θα συμβεί με τη συμμετοχή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας την επόμενη σεζόν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Γηραιάς Ηπείρου, ο GM των Λομβαρδών ανέφερε πως «οι μέτοχοι δεν έχουμε συναντηθεί ακόμη. Θα το συζητήσουμε αργότερα, προς τα τέλη του μήνα ή τις αρχές Ιουνίου. Δεν θα είναι εύκολη η απόφαση, όμως θα προχωρήσουμε στην λήψη της όλοι μαζί».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.