Η εκπομπή του Gazzetta μέσα από την Stark Arena!

Newsroom
Η εκπομπή του Gazzetta μέσα από την Stark Arena!
Με έναν απολαυστικό Σοφοκλή Σχορτσανίτη έγινε το πρώτο... τζάμπολ του Gazzetta στο Final Four του Βελιγραδίου, ο οποίος σκόραρε σε όλες τις ασίστ των Μελάγιες, Παπαδογιάννη και Καλκαβούρα επισημαίνοντας πως ο Ολυμπιακός έχει καλύτερες ομάδες από την Εφές και μπορεί να επιβάλλει τον ρυθμό του!

Η μπασκετική Dream Team του Gazzetta βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Σερβίας με την ευγενική χορηγία του Τσίπουρου Καλαϊτζή και σας μεταφέρει μέσα από την Stark Arena του Βελιγραδίου τα... πάντα όλα που συμβαίνουν με αφορμή το σπουδαίο μπασκετικό ραντεβού.

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης, ο Κωνσταντίνος Μελάγιες, ο Νίκος Παπαδογιάννης κι ο Αντώνης Καλκαβούρας έκαναν πρεμιέρα στις εκπομπές του Gazzetta στο Youtube και μας έβαλαν για τα καλά σε... κλίμα final four.

Ο Big Sofo δεν έχασε την ευκαιρία να θυμηθεί τα παλιά και να τα μοιραστεί με τους αναγνώστες του Gazzetta!

αποστολη


Εβγαλε... παράπονο προς τον κορυφαίο προπονητή της σεζόν Γιώργο Μπαρτζώκα που δεν τον πήρε στην Μπαρτσελόνα, αναφέρθηκε στις... μάχες δωματίου που έδινε με τον Κώστα Παπανικολάου τα χρόνια που φορούσε την «ερυθρόλευκη» φανέλα, παρομοίωσε τον Αταμάν με τον Γκέρσον λέγοντας πάντως πως «αν τον είχα προπονητή θα είχαμε παίξει ξύλο», μίλησε για τους παίκτες του Ολυμπιακού που θεωρεί «κλειδιά» στον ημιτελικό με την Εφές Αναντολού, ενώ ξεκαθάρισε πως οι Πειραιώτες δεν χρειάζεται να κυνηγούν το σκορ, αλλά μπορούν αυτοί να γίνουν εξ αρχής τα αφεντικά του αγώνα και να επιβάλλουν τον δικό τους ρυθμό επισημαίνοντας πως «έχει καλύτερες μονάδες από τον αντίπαλό του».

Στο φινάλε έκανε και την ευχή του λέγοντας πως αξίζει στον Γιώργο Πρίντεζη πριν ολοκληρώσει την μεγάλη του καριέρα στον Ολυμπιακό να σηκώσει ακόμη ένα τρόπαιο Ευρωλίγκας το βράδυ του Σαββάτου στο Βελιγράδι.

Mείνετε συνεχώς σε ρυθμούς Gazzetta. Eίναι και θα είναι παντού!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.