Σόφο σε Πρίντεζη: «Ρε φίλε δεν έχεις ούτε άσπρη τρίχα, βάφεις τα μαλλιά σου;» (vid)

Σόφο σε Πρίντεζη: «Ρε φίλε δεν έχεις ούτε άσπρη τρίχα, βάφεις τα μαλλιά σου;» (vid)

Σόφο σε Πρίντεζη: «Ρε φίλε δεν έχεις ούτε άσπρη τρίχα, βάφεις τα μαλλιά σου;» (vid)
Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε στο Gazzetta μετά τη συνέντευξη Τύπου του Final 4 και ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης είπε να του κάνει πλάκα. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ: Αντώνης Καλκαβούρας.

Στη συνέντευξη Τύπου του Final 4 της Euroleague ο Γιώργος Πρίντεζης στάθηκε στον κόσμο των Πειραιωτών και τι διαφορετικό έχει η φετινή ομάδα του Ολυμπιακού. Στη συνέχεια ο αρχηγος των ερυθρόλευκων μίλησε στο Gazzetta.

«Mπασκετικά δεν βαδίζω και την πρώτη μου νεότητα, αλλά σαν άνθρωπος νέος είμαι, όποτε χαίρομαι. Το 20 χρόνια δεν ακούγεται στα αυτιά μου πολύ εύηχο, αλλά είναι μεγάλη μου χαρα που είμαι με τον Ολυμπιακό σε άλλο ένα Final 4».

Για το ότι δεν φαινόταν στην αρχή της σεζόν πως ο Ολυμπιακός θα είναι στο Final 4, είπε: «Αυτό πρέπει να μην μας αγχώνει. Είχαμε μια πολύ καλή αγωνιστική χρονιά, αν εξαιρέσουμε τον Γενάρη που οι περισσότεροι είχαν κορονοϊό. Αξίζουμε που βρισκόμαστε εδώ πέρα».

Στη συνέχεια το μικρόφωνο πήρε ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης και είπε να του κάνει πλάκα: «Πάντα πίστευα ότι ο Ολυμπιακός θα πάει Final 4. Nα σου κάνω μια ερώτηση φίλε; Δεν έχεις άσπρη τρίχα. Τα βάφεις;»

Για την εμπειρία του Σλούκα, του Παπανικολάου και τη δική του από Final, ο Πριντ ανέφερε: «Μπορεί να έχουμε παραπανω εμπειρία, αλλά όλοι κάπως ξεκινάνε. Τα καταφέραμε το 2012, κερδίσαμε τη Euroleague. Tότε δεν είχα την μεγάλη εμπειρία, όπως και άλλα παιδιά που είχαν ανταπεξέλθει πολύ καλά».

Για την ανάδειξη του Γιώργου Μπαρτζώκα ως κορυφαίου προπονητή της σεζόν τόνισε:«Πολύ μεγάλη επιτυχία, μεγάλη στιγμή. Είναι η δεύτερη φορά που το κατακτά. Είναι προιόν της δουλειάς του».