EuroLeague: Ντοκιμαντέρ για τους τρεις Σέρβους MVP (vid)

Newsroom
EuroLeague: Ντοκιμαντέρ για τους τρεις Σέρβους MVP (vid)
H EuroLeague δημιούργησε ένα ωριαίο ντοκιμαντέρ για τους τρεις Σέρβους MVP's της σεζόν 2021-2022, τον Νίκολα Γιόκιτς, τον Βασίλιε Μίτσιτς και τον Μίλος Τεόντοσιτς.

Το μοναδικό κατόρθωμα του σερβικού μπάσκετ, έγινε και ντοκιμαντέρ. Την περασμένη σεζόν τρεις Σέρβοι είχαν καταφέρει να αποσπάσουν τους τρεις πιο σημαντικούς ατομικούς τίτλους.

Ο Νίκολα Γιόκιτς ήταν ο MVP του ΝΒΑ. O Βασίλιε Μίτσιτς στη EuroLeague. Και ο Μίλος Τεόντοσιτς στο EuroCup. Και η EuroLeague αποφάσισε να δημιουργήσει ένα ντοκιμαντέρ για τους τρεις παίκτες και τη Σερβία.

Η αλήθεια είναι πως θα πρέπει να προετοιμάζονται για τη συνέχεια! Ήδη ο Γιόκιτς έγινε back 2 back MVP στο ΝΒΑ, ενώ ο Μίλος Τεόντοσιτς αναδείχθηκε MVP στον τελικό του EuroCup, μετά την κατάκτηση του τίτλου από τη Βίρτους.

Ο Μίτσιτς δεν έχει ελπίδες να κάνει το repeat στον ατομικό τίτλο της EuroLeague, αφού το όνομα του δεν βρίσκονταν ανάμεσα στους επικρατέστερους πέντε παίκτες. Τουλάχιστον θα έχει την ευκαιρία να αρπάξει τον τίτλο του Πολυτιμότερου στο Final 4 του Βελιγραδίου, αρκεί να φτάσει στον τίτλο η Εφές.

Δείτε το ντοκιμαντέρ της EuroLeague:

@Photo credits: FIBA