Ουίλτζερ: «Θέλω να δω τον Ολυμπιακό να πηγαίνει καλά στο Final 4»

Ουίλτζερ: «Θέλω να δω τον Ολυμπιακό να πηγαίνει καλά στο Final 4»

Ουίλτζερ: «Θέλω να δω τον Ολυμπιακό να πηγαίνει καλά στο Final 4»
Ο Κάιλ Ουίλτζερ μίλησε για την ατμόσφαιρα στα ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, ενώ ανέφερε πως θα υποστηρίξει τους «ερυθρόλευκους» στο Final 4 της Euroleague.

Σε συνέντευξη του στο BasketNews, ο Καναδός φόργουορντ θυμήθηκε τις μέρες του στον Ολυμπιακό (2017-18), εξηγώντας μεταξύ άλλων πως «λέω ιστορίες από τα παιχνίδια του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό. Αγαπώ αυτού του είδους τις ατμόσφαιρες στα γήπεδα, κάνουν το μπάσκετ πραγματικά διασκεδαστικό. Οι Έλληνες φίλαθλοι είναι διαφορετικοί. Είναι καταπληκτικοί, ενδιαφέρονται πραγματικά για την ομάδα τους. Έχω ακόμη φίλους από τον Ολυμπιακό και χάρηκα που θα τους δω στο Final 4 της Euroleague».

«Θέλω να δω τον Ολυμπιακό να πηγαίνει καλά. Θα υποστηρίζω τον Ουίλιαμς-Γκος (σ.σ. ήταν συμπαίκτες στο κολλέγιο) και τον Ολυμπιακό. Έχω παίξει με τον Φαλ στη Τουρκ Τέλεκομ, ο Πρίντεζης και ο Παπανικολάου είναι σπουδαίοι τύποι», συμπληρώνει ο 30χρονος ψηλός.

Ο Κάιλ Ουίλτζερ πανηγύρισε προ ημερών την κατάκτηση του Basketball Champions League με τη Τενερίφη, με την ομάδα του να νικά με 98-87 στον τελικό του Final 4.

Τέλος, αποκάλυψε ότι «θα ήθελα να αποσυρθώ από το μπάσκετ ως παίκτης των Πόρτλαντ Μπλέιζερς, είναι η ομάδα της γενέτειρας μου. Θα μου άρεσε πάρα πολύ».

@Photo credits: FIBA BCL