«Η Μπάγερν θέλει να κρατήσει και του χρόνου τον Χίλιαρντ»

«Η Μπάγερν θέλει να κρατήσει και του χρόνου τον Χίλιαρντ»

«Η Μπάγερν θέλει να κρατήσει και του χρόνου τον Χίλιαρντ»
Ο Νταρούν Χίλιαρντ έχει option και για του χρόνου στο συμβόλαιο του με τη Μπάγερν Μονάχου κι η γερμανική ομάδα φέρεται να έχει την διάθεση να τον διατηρήσει στο ρόστερ της.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ του ισπανικού Encestando, ο Αμερικανός γκαρντ-φόργουορντ είχε υπογράψει συμβόλαιο για 1+1 χρόνια με τους Βαυαρούς το περασμένο καλοκαίρι.

Από πλευράς Μπάγερν εκτιμάται πως υπάρχει η διάθεση για ενεργοποίηση του δεύτερου χρόνου του deal, λόγω της θετικής παρουσίας του 29χρονου κατά την διάρκεια της σεζόν σε Euroleague και Bundesliga, ωστόσο έχει το δικαίωμα κι ο ίδιος να εξετάσει προτάσεις στην αγορά.

Ο Χίλιαρντ υποβλήθηκε πρόσφατα σε εγχείρηση στην κλείδα, λόγω του τραυματισμού του κατά την διάρκεια του Game 1 των playoffs με τη Μπαρτσελόνα, ενώ όσο ήταν διαθέσιμος μέτρησε 13.7 πόντους, 1.9 ασίστ και 3 ριμπάουντ ανά 24'17'' κατά μ.ο. σε 20 εμφανίσεις στην Euroleague.

Σε ο,τι αφορά τα συμβόλαια που ολοκληρώνονται, οι Όγκουστιν Ρούμπιτ, Ντεσόν Τόμας, Ζαν Σίσκο και Νικ Ουάιλερ-Μπαμπ περιλαμβάνονται σε αυτή την λίστα, με τον τελευταίο να βρίσκεται κόντα στη συμφωνία με τη Μπάγερν για επέκταση της συνεργασίας του.

Τέλος, οι Βλάντιμιρ Λούτσιτς, Οθέλο Χάντερ, Κόρεϊ Ουόλντεν, Αντρέας Ομπστ και Τζέισον Τζορτζ έχουν συμβόλαιο και για τη σεζόν 2022-23 κι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα συνεχίσουν να φορούν τα κόκκινα. Σε ξεχωριστή κατηγορία εντάσσεται ο Ιταλός γκαρντ Ντιέγκο Φλακαντόρι, ο οποίος ανήκει στην Μπάγερν αλλά αγωνίζεται υπό την μορφή δανεισμού στη Τρέντο, και προς το παρόν παραμένει άγνωστο το τι θα συμβεί με την περίπτωση του.