Μίροτιτς: Πρόσφερε μισό εκατ. ευρώ για τη θεραπεία του μικρού Βουκάν

Μίροτιτς: Πρόσφερε μισό εκατ. ευρώ για τη θεραπεία του μικρού Βουκάν

Μίροτιτς: Πρόσφερε μισό εκατ. ευρώ για τη θεραπεία του μικρού Βουκάν
Ο Νίκολα Μίροτιτς έδωσε ζωή σε ένα παιδί. Πληρώνοντας το απαιτούμενο ποσό για τη θεραπεία του μικρού Βουκάν Στολίκοβιτς.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Νίκολα Μίροτιτς ανοίγει την αγκαλιά του και προσφέρει βοήθεια, δίχως να περιμένει ανταπόδοση. Πριν από μερικούς μήνες ο φόργουορντ της Μπαρτσελόνα πρόσφερε 500€ για κάθε εύστοχο του τρίποντο, προκειμένου να δώσει ένα ολόκληρο σπίτι σε μία οικογένεια που το είχε ανάγκη.

Αυτή τη φορά πρόσφερε 500.000 ευρώ για τη θεραπεία του μικρού Βουκάν Στολίκοβιτς. Ο πιτσιρικάς διαγνώσθηκε με νωτιαία μυϊκή ατροφία και πρέπει να λάβει μία εξαιρετικά ακριβή φαρμακευτική αγωγή.

Το όνομα του ανθρώπου που πρόσφερε τα χρήματα ήταν κρυφό μέχρι πριν από μερικές ημέρες, ζητώντας μάλιστα από τους γονείς του Βουκάν να μην το διαρρεύσουν, ωστόσο (σύμφωνα με την Kurir) αποκαλύφθηκε πως είναι ο Μίροτιτς.

Ο γεννημένος στο Μαυροβούνιο και διεθνής με την Ισπανία έχει προσφέρει αρκετές φορές βοήθεια σε συμπατριώτες του, μέσα από την πλατφόρμα «Σέρβοι για τους Σέρβους».

Πλέον, ο Βουκάν Στολίκοβιτς ετοιμάζεται να αναχωρήσει για τη Βουδαπέστη, όπου θα γίνει η θεραπεία του, με την ελπίδα να πάνε όλα καλά. Και κάποια στιγμή να συναντήσει τον άνθρωπο που του έδωσε απλόχερα δικαίωμα στη ζωή.

@Photo credits: EuroLeague