Παναθηναϊκός: Ολοκληρώνει την παρουσία του στο ΟΑΚΑ κόντρα στη Ρεάλ

Παναθηναϊκός: Ολοκληρώνει την παρουσία του στο ΟΑΚΑ κόντρα στη Ρεάλ

Newsroom
Παναθηναϊκός: Ολοκληρώνει την παρουσία του στο ΟΑΚΑ κόντρα στη Ρεάλ
Ο Παναθηναϊκός δίνει την τελευταία του «παράσταση» στο ΟΑΚΑ για την φετινή σεζόν της EuroLeague με αντίπαλο την Ρεάλ Μαδρίτης (31/03, 21:00).

Οι «πράσινοι» στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν για την EuroLeague μπροστά στον κόσμο τους, υποδέχονται την Ρεάλ Μαδρίτης την Πέμπτη (31/03, 21:00 Novasports Prime, Live στο Gazzetta) στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής.

Ο Παναθηναϊκός θα ψάξει την υπέρβαση λίγο πριν την γραμμή τερματισμού απέναντι στους Ισπανούς που θέλουν να κλειδώσουν την δεύτερη θέση της κατάταξης για τα playoffs, με το match up που ξεχωρίζει να είναι εκείνο ανάμεσα στον Γιώργο Παπαγιάννη και Έντισον Ταβάρες.

Ο Δημήτρης Πρίφτης δήλωσε πως προκειμένου να έρθει η νίκη θα πρέπει άπαντες να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους και να... κοντράρουν την εμπειρία της Ρεάλ.

Στην προσπάθεια αυτή, δεν θα μπορεί να υπολογίζει στους Λευτέρη Μποχωρίδη, Οκάρο Ουάιτ και Στέφαν Γιόβιτς, με τον Σέρβο γκαρντ να επιστρέφει στις προπονήσεις έπειτα από απουσία περίπου ενός μήνα.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου από την πλευρά του αναφέρθηκε στο αμυντικό κομμάτι που πρέπει να εστιάσει ο Παναθηναϊκός απέναντι στους Μαδριλένους, την ίδια ώρα που τόνισε την ανάγκη κατάκτησης ενός τίτλου για το τέλος της σεζόν.

Ο Πάμπλο Λάσο δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Άνταμ Χάνγκα, Άντονι Ράντολφ και Αλμπέρτο Αμπάλδε που δεν ακολούθησαν την αποστολή στην Αθήνα.

Το πρόγραμμα της ημέρας:

Παναθηναϊκός - Ρεάλ (21:00)
Μακάμπι - Βιλερμπάν (21:05)
Αρμάνι - Μονακό (21:45)