Euroleague: MVP της 27ης αγωνιστικής ο Βασίλιε Μίτσιτς (vid)

Euroleague: MVP της 27ης αγωνιστικής ο Βασίλιε Μίτσιτς (vid)

Ευαγγελος Στελλάκης
Euroleague: MVP της 27ης αγωνιστικής ο Βασίλιε Μίτσιτς (vid)
Ο Βασίλιε Μίτσιτς ήταν εντυπωσιακός (20π., 10ασ.) στη χθεσινή επικράτηση της Εφές με 109-77 επί της Μακάμπι κι αναδείχθηκε πολυτιμότερος της 27ης αγωνιστικής της Euroleague.

Η Πρωταθλήτρια Ευρώπης συνέτριψε χθες με διαφορά 32 πόντων την Μακάμπι Τελ Αβίβ στη Σινάν Ερντέμ, με τον Σέρβο σούπερ σταρ να κάνει την διαφορά για το σύνολο του Αταμάν.

Ο Μίτσιτς πέτυχε 20 πόντους και μοίρασε 10 ασίστ έναντι κανενός λάθους ενώ κέρδισε και 4 φάουλ, φτάνοντας σε συγκομιδή 30 μονάδων στο σύστημα αξιολόγησης.

Η Εφές βελτίωσε σε 13-12 το ρεκόρ της, παρέμεινε για τα... καλά στο κόλπο για την οκτάδα, με τον 27χρονο γκαρντ να πραγματοποιεί άλλη μια σπουδαία εμφάνιση φέτος.

Χάρη σε αυτή του την εμφάνιση, λοιπόν, ο Μίτσιτς αναδείχθηκε MVP της 27ης «στροφής» της Euroleague, η οποία περιελάμβανε πάντως έξι αντί για εννέα αναμετρήσεις, λόγω των αναβολών των αγώνων των τριών ρωσικών ομάδων, λόγω της εμπόλεμης κατάστασης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.