Ουόκαπ: «Υπάρχουν σκαμπανεβάσματα σε μια σεζόν, ξέρω ότι όλη η ομάδα είναι δίπλα μου»

Newsroom
Ουόκαπ: «Υπάρχουν σκαμπανεβάσματα σε μια σεζόν, ξέρω ότι όλη η ομάδα είναι δίπλα μου»
Ο Τόμας Ουόκαπ ήταν ένας από τους καλύτερους του Ολυμπιακού στη Βιτόρια και όπως είπε νιώθει τη στήριξη από την ομάδα του, την οποία και χαρακτήρισε «οικογένεια».

Μετά τη νίκη απέναντι στη Μπασκόνια, ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού μίλησε στην κάμερα της Nova και όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την εικόνα μας. Παίξαμε καλή άμυνα, δεχτήκαμε μόλις 62 πόντους. Δεν θα βάζουμε πάντα την μπάλα στο καλάθι, γι' αυτό και θα πρέπει να είμαστε καλοί και στην άμυνα».

Αναφορικά με την αντίδραση ύστερα από την ήττα στη Μαδρίτη, ο Ουόκαπ, είπε: «Στην Μαδρίτη για μεγάλο μέρος του παιχνιδιού ήμασταν καλύτεροι, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Αποδείξαμε πως παρά το γεγονός πως δεν είχαμε τόσο ρυθμό, μπορούμε να τους κοντράρουμε. Ηττηθήκαμε, αλλά βρήκαμε ρυθμό. Τον χρησιμοποιήσαμε απόψε, μαζί με την ίδια ένταση και τα καταφέραμε».

Όσο για τον ίδιο; «Οι συμπαίκτες και οι προπονητές μου μου λένε να είμαι επιθετικός πάντα. Ξέρω πως είναι δίπλα μου. Έτσι είναι το μπάσκετ, κάνεις σωστά πράγματα, κάνεις και λάθη. Πρέπει να είσαι σκληρός. Έρχονται δυσκολίες και σκαμπανεβάσματα σε μια σεζόν, αλλά είμαστε μια ομάδα, μια οικογένεια. Ξέρω ότι είναι όλοι δίπλα μου».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.