Ρεάλ-Ολυμπιακός: 2η καλύτερη επίδοση για τους «ερυθρόλευκους» στην άμυνα και... χειρότερη επίδοση της Ρεάλ σε επίθεση ημιχρόνου!

Newsroom
Ρεάλ-Ολυμπιακός: 2η καλύτερη επίδοση για τους «ερυθρόλευκους» στην άμυνα και... χειρότερη επίδοση της Ρεάλ σε επίθεση ημιχρόνου!
Ο Ολυμπιακός δέχθηκε μόλις 24 πόντους στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τη Ρεάλ, υποχρεώνοντας τους Μαδριλένους στην χειρότερη επιθετική επίδοση της σεζόν σε ημίχρονο!

Η αλήθεια είναι ότι όταν μια ομάδα που σκοράρει σχεδόν 80 πόντους (σ.σ. 79,9 για την ακρίβεια) μένει στους 24 πόντους σ' ένα ημίχρονο, αυτό σημαίνει ότι ο αντίπαλος έχει κάνει πολύ καλή αμυντική δουλειά! Όπως ακριβώς έκανε ο Ολυμπιακός στο «WiZink Center» της Μαδρίτης κατά τη διάρκεια του πρώτου μισού του αγώνα στη Μαδρίτη.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα υποχρέωσε τη Ρεάλ σε μόλις 24 πόντους, αριθμός που ισοδυναμεί με την δεύτερη καλύτερη αμυντική επίδοση των «ερυθρολεύκων» σε πρώτο ημίχρονο της φετινής σεζόν, μετά τους 22 πόντους που είχαν δεχθεί στο πρώτο μισό του αγώνα με την Μπασκόνια για την πρεμιέρα της φετινής χρονιάς.

Αντίστοιχα αυτή ήταν η χειρότερη επιθετική επίδοση των Μαδριλένων σε πρώτο ημίχρονο! Το ρεκόρ που «έσπασε» ήταν αυτό των 32 πόντων στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.