Λάσο για Ολυμπιακό: «Υποφέρει από την σκληρότητα της διοργάνωσης λόγω τραυματισμών και κορονοϊού»

Newsroom
Λάσο για Ολυμπιακό: «Υποφέρει από την σκληρότητα της διοργάνωσης λόγω τραυματισμών και κορονοϊού»
O Πάμπλο Λάσο μίλησε για τη μάχη του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ (2/2) και στάθηκε στις δυσκολίες των Πειραιωτών.

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τη Ρεάλ (2/2) στη Μαδρίτη και ο Πάμπλο Λάσο αναφέρθηκε στη σκληρότητα της Euroleague που έχει δημιουργήσει προβλήματα στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

«Έφτιαξε καλή ομάδα ο Ολυμπιακός. Με τον Σλούκα που είναι σημείο αναφοράς και παίζει από τον πάγκο, χρειάζονταν δύο παίκτες στις θέσεις "1" και "2" που να μπορούν να συνδυαστούν. Ο Ουόκαπ και ο Ντόρσεϊ, με τον Σλούκα. Τα κατάφεραν, με τη βοήθεια του Λαρεντζάκη, να κλείσουν εκείνη τις θέσεις του point guard και του shooting guard. Στο "3" έχουν δύο πολύ παίκτες όπως ο Παπανικολάου και ο ΜακΚίσικ, και στο rotation έχει δύο"5αρια", τον Φαλ και τον Μάρτιν. Στο "4" τους Βεζένκοφ και Πρίντεζη. Είναι καλά χτισμένο το ρόστερ του», ανέφερε στην αρχή.

Για την πρώτη στην απόδοση των «ερυθρόλευκων» το τελευταίο διάστημα: «Στην αρχή της Euroleague ήταν πολύ καλοί, έπαιζαν σε καλό επίπεδο και τώρα υποφέρουν από την σκληρότητα της διοργάνωσης λόγω τραυματισμών και απωλειών λόγω του κορονοϊού. Πάντα ελπίζει για το καλύτερο ο Ολυμπιακός. Είναι μια ομάδα που αξίζει πολύ σεβασμό, όχι μόνο αυτή τη σεζόν, αλλά και τις περασμένες. Ο Μπαρτζώκας κάνει σπουδαία δουλειά»