Μπαρτζώκας: «Παίζουμε σε άδειο γήπεδο, οι συνθήκες δεν είναι ίδιες για όλες τις ομάδες»

Μπαρτζώκας: «Παίζουμε σε άδειο γήπεδο, οι συνθήκες δεν είναι ίδιες για όλες τις ομάδες»

Newsroom
Μπαρτζώκας: «Παίζουμε σε άδειο γήπεδο, οι συνθήκες δεν είναι ίδιες για όλες τις ομάδες»
Μετά το αρνητικό αποτέλεσμα με τον Ερυθρό Αστέρα, ο προπονητής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ερυθρόλευκοι αυτή τη χρονική περίοδο.

Έπειτα από την εντός έδρας ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα, ο έμπειρος τεχνικός των Πειραιωτών δήλωσε αναλυτικά: «Είναι πραγματικά δύσκολο να αναλύσω τους λόγους της ήττας, μοιάζει να βρισκόμαστε εκτός φόρμας. Ωστόσο τίποτα δεν είναι φυσιολογικό στην ομάδα μας αυτή τη στιγμή. Όπως ξέρετε, έχουμε πολλές απουσίες εδώ και είκοσι μέρες.

Οι συνθήκες δεν ήταν με το μέρος μας. Ακόμη, παίζουμε με 1.000 θεατές στο γήπεδο, ενώ οπουδήποτε αλλού κι αν πάμε υπάρχουν 12.000. Γι' αυτούς τους λόγους χάσαμε το εντός έδρας αήττητο, αλλά θα επιστρέψουμε στα νικηφόρα αποτελέσματα. Απλώς αυτό που χρειάζεται είναι να είμαστε ξανά όλοι μαζί, να επιστρέψουν όλοι οι παίκτες μας».

Στη συνέντευξη Τύπου, ο Γιώργος Μπαρτζώκας πρόσθεσε: «Θέλω να συγχαρώ τον Ερυθρό Αστέρα. Είχαν ένα πολύ καλό παιχνίδι για 40 λεπτά σε άμυνα κι επίθεση. Πήρα το αβαντάζ από το γεγονός πως έχουμε χάσει πολλούς παίκτες από τραυματισμούς και covid. Μας επηρέασε αυτό όσον αφορά την προετοιμασία μας για το παιχνίδι. Παίζουμε σε ένα άδειο γήπεδο, δεν είναι παράπονο αυτό, σέβομαι την απόφαση της κυβέρνησης, αλλά οι συνθήκες δεν είναι ίδιες για όλες τις ομάδες.

Με τη Φενέρ παίξαμε σε γεμάτο γήπεδο, με την Μακάμπι το ίδιο κι ερχόμαστε εδώ και παίζουμε σε ένα άδειο γήπεδο. Είναι νωρίς στη σεζόν όμως, έχουμε σχεδόν ένα γύρο μπροστά μας για να επιστρέψουμε μέσα απ' την δουλειά μας και την ομαδική προσπάθεια».

Όσον αφορά τις απουσίες και το άδειο γήπεδο εξήγησε: «Η ήττα που μας πονάει είναι η σημερινή, χάσαμε στο γήπεδο μας ένα ματς που έπρεπε να πάρουμε. Ξέρω πόσο δύσκολη είναι η Ευρωλίγκα και ποια η δυναμικότητα των ομάδων. Ξέρω επίσης ότι έχουν νοσήσει 11 παίκτες μας με covid, πάνω-κάτω το ίδιο χρονικό διάστημα. Οι γιατροί μας είπαν ότι αυτό θα επηρεάσει την ομάδα για περίπου ένα μήνα. Αυτό είναι κάτι που το έχουμε αναλύσει από πριν. Καταλαβαίνετε πως όλα αυτά επιδρούν στην προετοιμασία της ομάδας. Η προετοιμασία της ομάδας κάνει την ομάδα να παίξει με αυτοπεποίθηση στα παιχνίδια. Ο Μάρτιν ήταν απροπόνητος, ο ΜακΚίσικ τραυματίας. Όσο κι αν μας στεναχωρεί αυτό, είναι κάτι που δεν μπορούμε να το ελέγξουμε.

Έχουμε μπροστά μας μεγάλο διάστημα, θα μείνουμε ενωμένοι και θα παλέψουμε όσα ματς μπορούμε για να περάσουμε στους "8" που είναι κι ο στόχος μας. Οι τραυματισμοί είναι μέρος του αθλητισμού, παίζεις πολλά παιχνίδια, χάνεις-κερδίζεις παίκτες. Δεν μπορώ να το πω αυτό ως δικαιολογία. Το άδειο γήπεδο δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο. Φαίνεται να παίζει. Ας ελπίσουμε να αλλάξουν γρήγορα τα μέτρα για να παίξουμε με ίδιες συνθήκες με όλους του ανταγωνιστές μας. Όλοι εκτός από την Μπάγερν παίζουν κανονικά με κόσμο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.