Πρίφτης: «Πήρα τεχνική ποινή γιατί το μισό παπούτσι μου πατούσε τη γραμμή»

Πρίφτης: «Πήρα τεχνική ποινή γιατί το μισό παπούτσι μου πατούσε τη γραμμή»
Ο Δημήτρης Πρίφτης μίλησε για την τεχνική ποινή που δέχτηκε, εξηγώντας ότι δεν μιλούσε στους διαιτητές, αλλά στους παίκτες του και πως τιμωρήθηκε επειδή το μισό παπούτσι του πατούσε τη γραμμή!

Ο Δημήτρης Πρίφτης αναφέρθηκε στην τελευταία φάση του αγώνα με την Αναντολού Εφές και το τρίποντο-μαχαιριά του Αντριάν Μοερμάν, ωστόσο ο προπονητής του Παναθηναϊκού ρωτήθηκε και για την τεχνική ποινή που δέχτηκε, 2.13 πριν το τέλος του αγώνα με το σκορ στο 76-75 υπέρ της ομάδας του.

Φανερά εκνευρισμένος, εξήγησε ότι δεν μιλούσε στους διαιτητές, αλλά στους παίκτες του. Και τιμωρήθηκε για το μισό παπούτσι του που πατούσε τη γραμμή!

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού:

«Ηταν ένα δύσκολο και ενδιαφέρον παιχνίδι για όσους το είδαν, μολονότι χάσαμε το ματς με τον τρόπο που το χάσαμε, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τον τρόπο που αγωνίστηκαν. Με τον χαρακτήρα και την επιμονή που έδειξαν σε ολόκληρο το ματς. Στο τέλος ήταν μόνο μία κατοχή, στην οποία δεν ήμασταν τυχεροί και τόσο καλοί. Αυτά τα ματς είναι πάντα οδυνηρά όταν τα χάνεις. Συγχαρητήρια στην Εφές, εμείς συνεχίζουμε».

Ο Δημήτρης Πρίφτης ρωτήθηκε και για την τεχνική ποινή που δέχτηκε, και απάντησε εμφανώς εκνευρισμένος, ζητώντας να καταγραφεί ότι ρωτήθηκε σχετικά. Μάλιστα, όταν θέλησε να εξηγήσει το λόγο που δέχτηκε την ποινή, σταμάτησε.

«Δεν είπα τίποτα στο διαιτητή, μιλούσα στον παίκτη μου. Το μισό παπούτσι μου πάτησε τη γραμμή. Με είχαν προειδοποιήσει.. Νομίζω ότι.. Δεν νομίζω τίποτα. Μιλούσα στον παίκτη μου, πάτησε το μισό παπούτσι μου στη γραμμή».

Για την τελευταία φάση: «Όπως είδατε παίξαμε μία άμυνα ζώνης ώστε να αποδιοργανώσουμε την Εφές, Περιμέναμε ένα μπάσιμο ή μία και κάναμε double team, αλλά έγινε μία πάσα και βρέθηκε ελεύθερο σουτ και δεχθήκαμε το τρίποντο».

@Photo credits: INTIME